26.3.2010

Kuvia viikolta 12

Kuvia Floromania istutuksista:

Jalohortensia-muratti-istutus:



















Tulilatva-kirjorönsylilja ja lankaköynnös-istutus, koristeina peikonpähkinä ja värikkäitä palloja














Minun ja T:n pöytä Floromaniassa.














Muiden pöytiä:














Oma visioni, narsissi-istutus



























Meidän koulun tapahtumasta en tajunnut ottaa kuvia, ja olisihan niitä vähän vaikea täällä esitellä, kun en tykkää ajatuksesta levitellä kuvia toisista oppilaista ja asiakkaista :P

Ai niin ja viimehetken helmililjaruukku:















Tänään oli luokkahuoneen, varaston ja myymälän siivousta (kun ne olivat viime päivien jäljiltä Hirveässä kunnossa), ja koe, koskien "vähän kaikkea mitä tällä viikolla on tehty". Mitä multaa ja lannoitteita on myynnissä, millaisia hoito-ohjeita myymillämme uutuuksilla on (mangrovekasvi, pussiköynnös, stevia), piti piirtää altakasteluruukusta poikkileikkaus ja nimetä osat,  nimetä 3 allergiavapaata huonekasvia jne. Hyvin se meni :)

Kokeen jälkeen päästiin lähtemään, kävin kasvihuoneilla miehekkeen kyydillä. Piti vain pikaisesti vilkaista taimia, mutta tomaatit olivat sen verran isoja jo, että piti ne koulua "pikaisesti" :D Amppelitomaatti oli paljon jykevämpää ja isompaa kuin pensastomaatti! Aitoelämänlangat toin asuntolahuoneeseen, samoin kiinansipulit, jotka olivat itäneet hyvin. Mansikkakoisot pilkistivät mullasta, ja kesäpäivänhatut, mutta saivat jäädä vielä hyvään hoitoon ja lämpöön :) Muita ei muistaakseni ollut vielä edes noussut! Mansikka, mustasilmäsusanna,stevia..ei mitään! Meillä alkaa nyt 2 viikon työssäoppimisjakso, jolloin en ole asuntolalla, mutta onneksi siellä asuva "kämppis" lupasi hoitaa kastelun ainakin ensi viikon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)