24.3.2010

Floromanian senioripäivä

Aamulla pakattiin autoon kaikkien tarvitsemat tarvikkeet, kipot ja keput ja kasvit, käytiin läpi torstain suunnitelmia, ja lounaan jälkeen hurautettiin autoilla Turun taidemuseolle. Kokosimme neljälle pöydälle omat pisteemme, ja jäimme odottamaan Senioreita. Ote Senioripäivän ohjelmasta:

Kasvukautta aloitellaan myös elävien kukkien kera, kun puutarhuriopiskelijat antavat vinkkejä oman parvekepuutarhan suunnitteluun ja rakentamiseen.
Kun seisoimme siellä pöytiemme takana, huomasin jo muutaman Suuren luokan mokan. Omaan silmään iski se, ettei meillä ollut sävysävyyn pöytäliinoja. Toiseksi, meillä ei ollut mitään yhteneväistä vaatetusta, esim koulun t-paitoja, tai vaikka haalareita, korostamassa opiskelija-statustamme. Pöydissä olisi voinut olla pisteiden nimet, ja numerojärjestys, jotta olisi selvinnyt, että pöydät ovat tietyssä järjestyksessä, alusta lopputulokseen jne. Useille ei selvinnyt kuin vasta minun ja luokkalaiseni T:n pöydässä mistä oikein oli kyse- PARVEKEPUUTARHAN SUUNNITTELU JA RAKENNUS- "jaaa jaaa!" Opas kuulutti pikaisesti kailottamalla huonokuuloiselle väelle, että PUOLET tulevat hänen mukaansa, ja puolet jäävät kuuntelemaan meitä... loppujen lopuksi 95% porukasta hävisi kierrokselle ja kourallinen ihmisiä jäi kuuntelemaan meitä :D Ja kun piti tapahtua "vaihdos", suurin osa oli jo kadonnut omille teilleen xD....... Noh, sitten hyviin uutisiin..

MEILLÄ OLI TODELLA KIVAA! :) Vaikka emme ammattilaisia olleetkaan, kaikille jäi hyvä mieli (toivottavasti myös "asiakkaille"). Emme saaneet supervaikeita kysymyksiä, ja muistimme kasvien nimet ja hoito-ohjeet. Kuvia en valitettavasti saa vielä, mutta viikonloppuna varmaankin onnistuu.
Saan myös olla ylpeä narsissi-istutuksestani! Kyseessähän oli siis oma visioni, joka on kytenyt päässäni jo kuukausitolkulla. Se oli HITTI! Ihmiset olisivat ostaneet sen samantien :) Tuli todella mahtava fiilis. Olen niin oikealla alalla <3

Saimme työstämme pienen vaivanpalkan, Floromania-julisteen, kukalliset metrimitat (YÖK), pari postikorttia, ja saimme myös kiertää näyttelyn ilmaiseksi. Kiersin T:n ja toisen ryhmäläisemme kanssa näyttelyn tapahtuman jälkeen... Olisin kaivannut opasta, tunnuin menettävän paljon, kun ei ollut ketään kertomassa kaikkia teoksien taakse, tekijään ja aikakauteen liittyvästä...Lisäksi kanssakiertäjäni tuntuivat tylsistyvän alle aikayksikössä :P Näyttelystä hypättiin keskustaan, jossa pyörimme ikuisuudelta tuntuvan ajan, ennen kuin rakas miehekkeeni kyyditsi meidät takaisin asuntolalle. Puuh, jalat ovat ihan puhki. Ja huomenna se mullanvaihto-kasvienmyynti-lannoiteinfo-tempaus. jaiks.

1 kommentti:

 1. Noista (virheistä) muuten oppii ihan parhaiten! KUn jotain tekee oikein, sitä ei välttämättä edes tajua, mutta annas olla kun menee vähänkin mönkään. Samantien huomaa kaiken muunkin mikä on väärinpäin ja aivot rekisteröi vauhdilla porskuttaen kaiken mikä voisi olla toisin tai paremmin!
  Opitte takuulla tuhatkertaisesti enemmän, kuin jos pöytänne olisi ollut miltei tiptop. Silloin olisitte kiinnittäneet huomiota eri seikkoihin ja ehkä tyytyneet siihen että meni melkein hyvin. :)

  Sitäpaitsi kolme kaikkein tärkeintä kaikissa presentaatioissa tai esityksissä ovat:

  1. Oma tunnetilasi
  2. Oma tunnetilasi
  3. Oma tunnetilasi

  John Grinder

  Ja sehän teillä toimi! :)

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)