1.3.2010

Kuvat hiihtolomalta

Tulee taas jäämään niin paljon kuvia pois, kun piti palauttaa kamera siskolle. Omalla kameralla en osaa enää kuvata. Eikä sillä vain Saa kuvattua, jollei ole täysi auringonpaiste ulkona. Eilenkin yritin ikuistaa narsisseja sisällä illemmalla.. Ei onnistunut. öh : /

Isovanhempien lehtikuusi


Minun tulee ikävä tätä taloa. Isovanhempien vanha talo on ollut vuosia tyhjillään, odottamassa että sen saa myydä. Nyt on hyvä tarjous tehty, ja odotellaan taas mitä mieltä EU on siitä.

Vintin ikkuna


Täällä minä leikin pienenä kesäisin. Haikea olo. Aurinko paistoi niin nätisti, yritin vangita kameralla sen, ja leikkipaikan tyhjyyden...


Olikohan tämä viimeinen kerta kun kuljen nämä rappuset takapuoli edellä alas? Onko viimeinen kerta, kun mamma seisoo vieressä ja hokee "älä sitten tipu sieltä! varovasti rappuset alas!"


Acer platanoides, vaahtera, talviasussaan


Mimmi-kissa tuli meille -94, joten 16-vuotispäivä kolkuttelee ovella. Viime vuosina viihtyy enemmän ja enemmän sylissä, nuorena oli hyyyvin itsenäinen ja vauhdikas, nyt tosiaan köllöttää sylissä kun katsotaan tvtä :)

1 kommentti:

  1. Nyyh, tulee ihan haikea olo täälläkin :) Nooh, sun täytyy vaan luoda omia muistoja ja juttuja, mitä sun lapsen lapset voi sitten haikailla perään :) Paranemista! Jos tulisin kahville tällä viikolla?

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)