31.1.2012

Shoppailusta lohtua pakkasten keskellä

Eihän meillä täällä Länsi-Suomessa ole ees kovimmasta päästä nää pakkaset, mutta silti sitä jo haikailee kevättä!

Eilen värväsinkin kaverin kuskiksi/seuraksi ja lähdettiin kukkataloon ostoksille Raisioon. Juuri passelisti päivän tarjouksena oli mun himoitsemia esikoita, 4€/3kpl, normaalisti 1,50€/kpl.

Tämän väriset sieltä valikoituivat, oli kyllä vaikea valita. Sävyjä oli niin mahdottomasti, ja vannotin itselleni, etten osta kuin ne 3 tarjousesikkoa. Oli violettia ja tummanpunaista, erisävyisiä keltaisia, valkoista...

Nämä ovat niitä lopputalven/kevään piristäjiä!

Viherkasveihin en sortunut tällä kertaa, mutta ostin miehekkeelle rosmariinin, sitä käytetään meillä aika paljon ruuanlaitossa. Tämä maksoi 4,90€.


Narsisseja en voinut vastustaa, ne olivat 1,95kpl, ostin 2. Lisäksi löysin -70% pöydästä 2 vaaleankeltaista ruukkua,  ruukut maksoivat alen jälkeen yhteensä 1,74€! Halpaa ku mikä :)


Selasin myös siemenhyllyt taas tarkasti läpi, ja mukaan lähti Loistokevätesikon siemeniä :) 3,90

Ainut miinus koko reissussa oli oikeastaan se asia, jota sieltä alunperin välttämättä halusin. Näin kukkatalon nettisivulla mainoksen uutuusruukuista, ja ihastuin niihin päätäpahkaa. Harmaat kivimäiset suojaruukut, jotka on kanaverkkokorissa. IHANAT. Niitä on 3 kokoa, pienin on varmaan jotain 18-20cm halk. ja maksaa 3,90€, 24cm 4,50€ 26cm 5,90€. Raision myymälästähän löytyi vain keskikokoista. Ainoa koko jota en halunnut. Olisin halunnut pieniä mahdollisesti yrteille ja isompia jotain istutuksia varten.Asiakaspalvelija ei osannut hommaansa millään, oli kovin tympeä ja melkein teki mieli vaihtaa tämän kanssa paikkoja kassatiskillä. Kysyin muita kokoja, johon sain vastaukseksi että ei ole. Kysyin että onko niitä tulossa. Vastaukseksi nainen alkoi plärätä listaa, ja löysikin niitä.... Että niitä olisi varastossa. Hiljaisuus laskeutui. En vieläkään saanut tietää onko niitä tulossa vai ei???! Kysyin. "jaa-a, kun on muitakin toimipisteitä...". Luovutin ja sanoin naurahtaen että ehkä sitten selviän ilman niitä. "niin." oli ainut toteamus. Siis ei MITÄÄN asiakaspalveluhenkeä? Mitään myyntihenkeä? Olisin voinut maksaakin niistä vaikka samantien. Kai tavaraa voi liikkua toimipisteiden välilläkin? Miksi mainostaa 3 kokoa hintalapussa, kun hyllyssä on vain yhtä. MUR.Onneksi kukkapaketit piristivät oloa, ja käytiin kaverin kansa vielä kahvillakin.

Eilen ruokinta-automaatilla asioi ensimmäistä kertaa orava :) Taustalla mustarastas ja varpunen.


Kurre otti poistumistieksi vastapäisen talon karhean seinän ja palotikkaat :D


Meillä on nykyisin astianpesukone! En tiedä olenko siitä maininnut :) Suvun yksi höpöyden merkki (niistä miljoonista) on nimetä suurimpia hankintoja, talot jne.Esim. lapsuuden kotini oli Tyynelä, koska sopimukset kirjoitettiin Tyynen nimipäivänä. Tässä on siis Elmeri :D
Elmeri on joululahja kaikilta lähisukulaisilta. Keräsimme siis eräänlaisen kolehdin. Gigantin nettialesta tämä sitten löytyi hintaan 299,-. Kotiinkuljetus sisältyi hintaan. Samalla kertaa ostettu vuotosuojakaukalo seikkaili ylimääräisen viikon jossain teillä tietämättömillä, mutta sekin selvisi vihdoin meille.  Mieheke oli kovin kiireinen, joten asensin koneen paikoilleen Ihan Itse ;) *paukuttelee henkseleitään* Miehekkeen isä kävi vielä "tarkistamassa" asennukseni, ja oli kyllä aika yllättynyt kun ei tullut mitään moitittavaa ;)

Alunperin Elmeri ei olisi mahtunut keittökaapistoomme, mutta huoltomiehet asensivat uuden tiskipöydän ja tekivät kaapistoon kolon konetta varten. Emmekä me joutuneet maksamaan mitään! Täällä on kyllä hyvä asua.

2 kommenttia:

 1. Ihania kevätesikoita olet ostanut. Niin hempeän värisiä.
  Ikävä kun sait niin huonon palvelun kaupassa. Olikohan myyjällä huono päivä itsellään? Vaikka ei kaikki sovi asakaspalveluun.
  Mukavaa päivänjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla huono päivä, tai sitten eivät varasto- ja tilausasiat olleet hälle tuttuja tms.

   Mutta kiitos kommentista ja oikein mukavaa päivänjatkoa sinnekin!

   Poista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)