23.1.2012

Ajatusleikkiä, mieluisa kylpyhuone

Lähdin alunperin kirjoittelemaan unelmatalostani, mutta siitä tulikin niin pitkä romaani, että taidankin kirjoitella vähän jaksoitellen. Tämä lähti siis alunperin ajatusleikistä, että mitä hankkisit, jos olisi kaikki maailman rahat käytössä, eikä olisi mitään rajoitteita/saati morkkista kiusaamassa :)

Kun mietin omaa unelmakylpyhuonetta, en osanut samantien sanoa mitä siellä olis "pakko" olla. Tässä kuitenkin netin syövereistä valikoituja kuvia, joiden yleisilmeestä tykkään.

Erikokoiset laatat, isoa, pientä. 


Vaalea värimaailma luo harmoniaa ja tuo valoisuutta.


Romanttista tyyliä? En ihan allekirjoita noita altaita, mutta kaksi kappaletta olisi hauska. Vaikka tulevaisuuden mahdollisia lapsiakin ajatellen. Tämä ei kyllä meikkipeiliksi sovellu, hippasen liian himmeä valaistus.


En halua pelkkää ammetta, mutta tykkäsin tästä kuvasti silti :)


Suosikkivärini vihreä yhdistettynä tykkäämiini pieniin laattoihin!


Tässä yhdistelty hauskasti suihkukoppi ammeen taakse.
Tykkään myös näistä tummista laatoista.


Tämänkaltainen suihkukaappi kelpaisi.Värimaailma on mukavan lempeä, ja suihkun penkki on kiva. Seinällä saisi olla kyllä enemmän paikkoja purkeille, en itse ihan kahdella purnukalla selviä ;)


Tämän kohdalla loksahti leuka alas. IHANA! Ei ihan ympärivuotinen Suomessa, mutta tää on Niin kaunis. Ja kun olisi omaa tonttia ympärillä, ja kesäkuuma, mikä oiskaan kivempaa kun piipahtaa takapihalla suihkussa? :)Sauna

Mikään ei voita kunnon puusaunaa. Arkikäytössä kuitenkin sähkösauna voisi olla näppärämpi. Netistä luin toisilla olevan Molemmat yhtä aikaa. Ehkä itse kuitenkin ottaisin sähkösaunan päärakennukseen, ja puusauna olisi esim. mökillä ja jonkun paljun tms lähettyvillä. Unelmatontillani olisi kuitenkin vesistö vieressä, ja tietysti omistaisin vesialuettakin (mikä mahtaa olla se virallinen nimitys?), niin siinä olisi vieressä erillinen saunamökki ;) Siellä olisi puusauna omiaan. Vierastan nykymuodin mukaisia kiukaita, kuten tämmöisiä


Tuommoiset kivihökötyskasat eivät vaan miellytä silmääni. Mutta toisaalta... en löytänyt helpolla hakemalla mitään kovin kaunistakaan kiuasta. Tämä Ristomatti Ratian suunnitelema Taika-sähkökiuas oli hauska :)


Semmoisia mietiskelyjä tältä maanantailta, nyt happihyppelylle Monan kanssa!

3 kommenttia:

  1. Oi ihana se ulkosuihku!! :)

    VastaaPoista
  2. Tuosta kolmannesta pidän ja ihana sauna.

    Sinulle on jotain blogissani,

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)