25.7.2010

Sunnuntai-ilta

Taas on yksi viikko kesää takanapäin, harmillisesti ei saa aikaa pysäytettyä.

Alkuviikosta oli murheita siskon kanssa, eivätpä ne ole suuremmin ratkenneet, mutta tasoittuneet. Sisko on lainannut rahaa tyhmästi puolitutuille, luultavammin niitä euroja ei tulla takaisin saamaan. Kuten eräs viranomainen asiaa kommentoi "kalliimpi opetus, mutta sentään raha on vain rahaa"... Niin, ei henkilövahinkoja. Voisinpa tuon siskon tunkea muovikuplaan, jonnekin hiljaisten ja ihanien ihmisten saarelle, missä voisivat sen ansaitsevat asua ilman murheen häivää... : / Itse olen nuoresta pitäen opetellut itsenäiseksi. Siskon kohdalla olisi parempi, että äiti oli elossa, sisko voisi joko tämän helmoissa elellä vieläkin, tai ainakin olisi saanut paremmat opit tähän mennessä.... Noh, turha sitä jossitella, elämä on nyt ja tässä.

Töissä on ollut hiljaista, kelit ovat pitäneet asiakkaat poissa. On niin kuivaa ja kuumaa, etteivät puutarhurit kaipaa siemeniä tai työvälineitä. Ihmiset matkustavat, eivätkä osta uusia kasveja. Torjunta-aineita on mennyt eniten ;) ja tukikeppejä. Olemme aloitelleet inventaariota, perjantaina syötin koneelle varastosaldoja, silmät vaan lurpsahtelivat, homma oli sen verran pitkävetistä :D

Viikonloppuna piipahdin siskon ja miehekkeen kanssa kaupassa, ostin uuden kalenterin, sekä kasviokeräilykansion. Sisko tuli meille illaksi pelailemaan, ja aika vierähtikin mukavasti. Ikävämpi puhelu saatiin illan aikana, poliisisetä soitti miehekkeelle, että ollaanko kotosalla. Joku oli hipaissut autollaan meidän tien vieressä ollutta autoa. Mieheke lähti sitä selvittelemään, itse kävin uteliaisuuttani paikalla vilkaisemassa. Pientä painumaa ja maali kärsi vasemman etuvalon kohdalta, auto viedään korjaamolle huomenna, saa nähdä millainen lasku tulee.... ei meille onneksi :P

Muuten ollaan aika "tylsästi" elelty. Kotona olen kukkia koittanut vähentää, heitin kukkineet petuniatkin jo pois, samoin tomaatit (vihannespunkkia). Ollaan istuttu kerrankin kotona, on se kummallisen vaikeaa oppia sekin ;) Työviikkoja on vissiin 4 vielä edessä, odotan innolla perjantain palkkapäivää!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti siskosi asiat järjestyvät parempaan päin...

    Mielenkiintoista lukea, ettei ihmisiä kiinnosta kasvien ostelu. Itse olen käynyt taas parissa liikkeessä, toisesta löytyi perennoja 40 % alennuksella. Toisesta liikkeestä olisin ostanut kesäkukkia, mutta olivat niin kuivan ja kärsineen näköisiä hintaansa nähden.

    VastaaPoista
  2. Meillä kaupungissa ainakin on ollut hiljaista, ja kasvejakin on ollut tukuissa huonosti tarjolla. Meilläkin on tuo kuuma ilma vaikeuttanut kesäkukkien pitoakin, ja niitäkin on ollut huonosti tarjolla. Perennoja voisikin itsekin käydä muualta katsomassa :)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)