13.6.2010

Ihana olla kotona

Perjantai oli oikeasti hiljainen, muutama asiakas eksyi kauppaan, mutta ketään ei ostanut mitään. Siivosimme ja uudelleen järjestimme floristiikkatalon varastoa, mikä sekamelska se onkaan!

Perjantaina pääsin myös kotiin <3 Mieheke osti pizzaa, pelasin koneella ja hieman siivosin. Mukava vain köllöttää oman kullan kainalossa. Lauantaina sitten olikin taas aikainen herätys, piti olla sukulaisellani aamukymmeneltä, ja sinne on tunnin ajomatka. Enirosta katsottiin reitti (olen viimeksi ollut siellä joskus ala-asteikäisenä varmaan). Hyvin löydettiin. Siellä sitten alettiin pakkaamaan pakettiautoon pyyhkeitä, petivaatteita, täkkejä, peittoja, astioita, keinutuoleja, imuri, mikro... Nämä kaikki olivat siis isäni enon, edesmenneen/kenen hautajaisissa olimme vähän aikaa sitten, tavaroita, joita edesmenneen veli oli pitänyt pienessä mökissään. KYLLÄ TAVARAA PIISASI. Lisäksi tämän iäkkään poikamiehen asunto oli muutenkin sotkuinen, ja tavaraa täynnä. Vintiltä piti hakea rukki (??), ja sinne pääsy oli aika haastellista, vintin portaikko oli TÄYNNä tavaraa, tein jonkinlaisia sirkushyppyjä, että ketterimpänä pääsin vintille, sain rukin alas minikokoiselta ullakolta ja sitten pääsin vielä rappusista pois.

Tavarat kuljetettiin isovanhemmilleni, isoäiti on vaatinut saada säilyttää tavaroita "kunnes te sitten omaatte tarpeeksi ison kodin ottaa nämä".... Yritin sanoa, että kaikki tavarat, muutamaa nättiä lautasta lukuunottamatta, voitaisiin vaan viedä kierrätykseen/vaatekeräykseen/polttaa. Mutta ei. Isoäiti hamstraa ja elää semmoisessa tavaravuoressa, että huh huh. Eihän minua tässä kuunnella....

Isovanhemmilta matkattiin koulun asuntolalle, josta tyhjensimme yli puolet tavaroistani kotiin, kasveja, astioita jne. Loput mahtuvat sitten pieneen henkilöautoomme ensi viikon lopulla. Toivottavasti ;) Koti on nyt vihreääkin vihreämpi, kaikkea löytyy. Koulun pihalla möllötti viime viikon kaksi pahvilaatikollista oransseja orvokkeja. Päivä päivältä ne näyttivät kamalammilta, ja lopulta torstai-iltana minä "huostaanotin" ne. Kastelin urakalla ja niiden virkeennyttyä, nypin niitä olan takaa. ja nyt ne ovat niin sieviä ^^

Koululta sain myös ilmaiseksi 3 pientä hortensiaa (olisivat muuten menneet roskiin!?) niiden kukinnot on käytetty kukkasidonnassa/asetelmissa, mutta ei mitään vikaa muuten! Aiemmin minulla on ollut parvekkeella 2 kpl hortensioita, ovat viihtyneet ihan hyvin, kunhan vain saisivat säännöllisemmin vettä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)