9.6.2010

Floristiikkatalolta kuvia

Tästä en ikävä voi ottaa mitään krediittiä itselleni, T ja A kokosivat tämän krysanteemi krysanteemilta :)
Tämä meni pieneläinhoitajaksi valmistuvalle pojalle, jolta vissiin löytyy ihan oikea tämmöinen sammakko. Asiakas toi meille pienen harmaan sammakkopatsaan, jonka T ja A sitten kukittivat liimaamalla. Mielettömän hieno!Tämä on jo aiemmin tehty pöytäasetelma, gerberoita ja peikonpähkinän oksia korkeassa lasimaljakossaKesä <3 Näkymä pikkusillalta


Ihanan värinen gerbera <3


Näyttö meni maanantaina loistavasti. 3 rapsahti, elikkä paras :) Ainoa 2 oli itseltäni ergonomiassa, aika usein tulee nostettua miten sattuu, ja halusin olla rehellinen.

Viikonloppu meni mökillä, joskin tunsin itseni aika ulkopuoliseksi, kun miehekkeen kaveri oli tyttöystävineen mukana, joten olin ainut suomenkielinen porukka, usein unohduin jutun siirtyessä ruotsinkieliseksi (mieheke on suomenruotsalainen, samoin tämän kaveri tyttöystävineen ja miehekkeen isäkin).. Mullat oli unohdettu ostaa, joten lähinnä tuli kökötettyä hömppälehtien parissa sisällä, oli kova tuuli mereltä.

Floristiikkatalolla on hiljaista, pääsin silti kukkatukkuihin mukaan, oli ihana kierrellä taas kesäkukkia valitsemassa. Kauniita ruusuliisoja ostettiin myyntiin (kerrottu ahkeraliisa), petunia-amppeleita, riippaverbenaa, lisää aiemmin kuvaamaani verenpisaraa jne. Ensi viikko onkin sitten kiireistä, paljon tilauksia tiedossa.

4 kommenttia:

 1. Jännä se sammakko ja ihana gerbera! Teillä siis oli koe/näyttö jostain nostamisista?? :)

  VastaaPoista
 2. Siis koe/näyttö oli viikon verran kesäkukkien hoitoa, esillelaittoa jne, ja sitten maanantaina opettaja kävi mun kanssa läpi kesäkukkia, niiden kuntoa ja esillepanoa, ja sit käytiin kahden opettajan kanssa läpi eri arvostelukohtia. Niitä oli mm. kasveihin perehtyminen, yhteistyöhenkisyys ja ergonomiset työasennot ++ :) Kaikista muista tuli 2, ja sit siitä työasennoista annoin itse itselleni 2, opettaja 3 :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut näytöstä!

  Mahtavan näköinen tuo sammakko, ihan uskomatonta mitä kaikkea voidaankaan tehdä.

  VastaaPoista
 4. Olipahan minustaki tosi mahtava sammakko.Kun näkee avarasti kaikki on mahdollista. Ei tuollaisia vaan minun aikaan tehty,ihan vaan perussettejä, jotka nekin oli riittävän työläitä mun kömpelöille sormille kukkakauppaharjoittelun aikana.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)