22.4.2010

Kuvia

Kuvapostaus, olen uupunut kouluviikon jäljiltä.

Maanantaina oli mukavan aurinkoinen aamupäiväRuokala-rakennus 1800-luvulta.Ruokalan edestä avautuu näkymää omenapuille, näytemaalle, kaukana siintää meri ja sikala/navetta.


Auringonkeltaisia krookuksia <3En millään muista näiden nimiä


Tiistaina oltiin havu-retkellä Sokerijuurikkaan tutkimuskeskuksessa, Piikkiössä.
Siellä oli aidattua "testi"metsää, johon oli istutettu monenlaisia havupuita. Opettajan johdolla niitä sitten tunnistettiin ja opeteltiin.Tämän takia alppiruusua ei kannata istuttaa olohuoneen ikkunan alle ;) Kasvaa hyvissä oloissa Aika isoksi...

Tämä kuva on otettu puiselta "lavalta, joka oli aika korkealla, unohdin itse hökötyksestä ottaa kuvan. Edessä avautui valtava alppiruusuviidakko, kaukana siintää meri :)Pikku-Eino ^^Nämä kyltit olivat tavallaan huvittavia :)
Luonto on kaunis.

Tämä odotti kotona jääkaapissa.... Kelpaisiko Sima? :D mieheke pullotti simaämpärin pohjajämät puolen litran pulloon... Löysäsin pulloista paineita, tämä pulppusi aiiiiika pitkään :P Vatsaa kiertää jo ajatuskin.. Muut pullot olivat houkuttelevampia ;) On raparperisimaa ja tavallista.
P.S Täytyy sanoa, että menee hermot bloggerin kanssa. Lisään kuvan, ja ennen teksti meni ihan helposti ja sievästi sen kanssa, mutta nykyään tulee mielettömästi väliä jonnekin, teksti hyppii miten sattuuu... ARGH.

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva kuvapostaus : ) Varmaan mahtava näky, kun alppiruusut kukkivat tuolla mäntyjen alla....

  VastaaPoista
 2. Tuorlan maisemat ovat niin <3 <3 <3 Harva oppilaitos on noin miellyttävässä ympäristössä.

  T. Partsipt

  VastaaPoista
 3. Kaipaamasi sinisen kukan nimi on kevättähti. Samaa kysyi eräs lauluryhmämme jäsen tiistaina ja näytti mukanaan tuomaansa samanlaista kukkaa.

  VastaaPoista
 4. Näyttää niin keväiseltä!

  Meillä on pihalla alppiruusuja ja toivon, että kasvavat juuri noin isoiksi kuin kuvassa:)

  Siniset kukat kuvassa näyttävät kevättähdiltä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)