4.4.2010

Kerrankin kiireetön sunnuntai!

Lauantain työpäivä oli lyhyt, ja ytimekäs. Siemenperunat olivat saapuneet torstaina. Timoa, Siikliä, Rosamundaa ja paria muuta,joiden lajikenimeä en nyt muista. Ajattelin itse kokeilla ämpäriperunia tänä kesänä. Timo soveltuisi siihen näppärästi, pitää katsoa jos saisin lähipiirin kanssa ostettua osiin, kun pienin säkki on 3kg :D  Töissä meni sikäli vähän "heikosti", kun en taaskaan tiennyt itse mistään mitään (siltä se ainakin tuntuu) "en osaa sanoa, hetkinen" oli aika vakio. Onneksi paikalla on aina vähintään yksi MilteinKaikentietävä työntekijä.

Töistä huristeltiin miehekkeen veljen ja tämän vaimokkeen kyydillä (napattiin mieheke mukaan kotoa) veljesten isän luo pääsiäisaterialle. Viemisinä narsissikori, ei löytynyt oikein mitään "miehekkäämpää" tällä kertaa meidän kaupasta ;) Päivä sujui mukavasti, ruokana oli hunajamarinoituja kanansiipiä ja koipia grillistä + ranskalaisia :D Hyvää oli. Jälkkäriksi mämmiä, kukin söi sen verran kun alas sai, joko vaniljakastikkeella tai kermalla :) Kyllä sitä kerran vuodessa syö, etenkin tuo vaniljakastikkeen kanssa!

Lauantai-ilta vietettiin miehekkeen veljellä istuskellen, pelailtiin, katsottiin paria sarjaa koneelta.. Hurautettiin vielä keskiyön aikaan koulun asuntolalla kastelemassa taimet, ettei tänään tarvinnut sitten enää siellä käydä. Hyvin vaikuttivat voivat niin chilit, elämänlangat kuin kiinansipulitkin. Tomaatteja haluaisin käydä vilkaisemassa, mutta kun kasvihuoneet on kiinni, enkä arkisin työssäoppimisen takia sinne ehdi.. Viikko ainakin menee vielä, pitäisi lannoituskin aloittaa *huoks*

Tänään nukuin piiiitkään, ja kävin siskon uudella asunnolla vähän jelppimässä. Mitattiin uusille verhoille mittoja, mietittiin järjestystä, putsasin liesituulettimen suodatimen (yök) ja huolsin siskon läppäriäkin hieman "huimilla" nörttitaidoillani :) Mieheke haki mut, käytiin kaupan kautta ja nyt tuo mieheke vääntää pizzapohjaa, mun olisi tarkoitus siivota, mutta jäin tutkimaan Agrimarketin sivuja x) Sinne pitää päästä!

3 kommenttia:

 1. Moikkis!
  Pohjanmaalla ne pääsiäiskokot roihuavat : )
  Isoäidille myös terveiset = )

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi, kivaa kukka-asiaa etenkin näin keväällä. Yksi mutta: kamalasti särähtää noi sanat "mieheke" ja "vaimoke" etenkin "miehekkeen veljen vaimoke" kuulosti tosi pahalta. Eikö avomiehestä voi puhua miehenä ja avovaimosta vaimona, tai avovaimona? No, makuasiahan tämä on ja kukin tyylillään. Pyysit palautetta ja sait :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia palautteesta. Mieheke ja vaimoke on jotenkin jumittuneet mun sanavarastoon, pitäisi kyllä jättää ne sanahirviöt pois jossain vaiheessa :D Tuo miehekkeen veljen vaimoke... äidinkielenopettajani kääntyy haudassaan xD

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)