14.4.2010

Aurinkoinen keskiviikko ja eilisillan ruukutuksia

Eilen päästiin koulusta jo 14.30, otin siitä kaiken irti, ja tein takaisin poissaolotunteja kasvihuoneella. Tuli laitettua Todella moneen pauliinabegoniaan tukikepit, 1,5tuntia meni. Huh huh. Sen jälkeen jäin vielä omiani hoitamaan.

Ananaskirsikat ja mansikkakoisot pääsivät isompiin ruukkuihin taimiastioistaan, tomaatit isompiin ruukkuihin, ja kesäpäivänhatutkin olivat tarpeeksi isoja, siirsin niitä jotain 30 kpl omiin ruukkuihinsa! Olin kylvänyt vähän runsaalla kädellä niitäKin :P En ole oikein edes suunnitellut miten tungen kaiken parvekkeelle, varsinkaan kun ruukkuja/astioitakaan ei ole tarpeeksi.. *viheltelee* Raahauduin lopulta vasta viiden aikaan asuntolalle, onneksi keväinen ilma jaksaa piristää.

Vasta pari-kolme viikkoa sitten meidän luokka leikkasi omenapuita lumihangessa hytisten! Sitten tuli 2 viikon työssäoppiminen, ja kun tullaan takas, ei ole lunta oikein missään, peipot ja västäräkit lentelevät ja pomppivat pitkin pihoja, krookukset ja leskenlehdet kukkivat, kimalaisia pörräää.. Jänskää :)

Tänäaamuna uni maittoi liiankin kanssa, heräsin vasta klo 11 lounaalle, ja sieltä sitten Koneiden käyttö-tunnille. Tuli ajeltua istuttavalla ruohonleikurilla, peräkärryillä ja ilman. Sen jälkeen ajelin Kramer-merkkisellä..olisko oikea nimitys pyöräkuormaaja? Sillä huristeltiin pitkin koulun teitä ja pihoja. Näppärä vehje, oli kiva ajella. Osasin 3 tunnin ajelun jälkeen peruttaa peräkärryn ruutuun semmoisella minikauhakuormaajalla :D  Arvosanaksi tuli 2/3, kun meni kuitenkin tovi sitä veivatessa :P Huomenna on mahdollisuus harjoitella lisää ja kokeilla uudestaan, jos haluaa.

Otin eilen yhden isomman tomaatin kasvihuoneelta asuntolalle, ja väsynyt tolvana kun olen, katkaisin sen latvan, kun luulin varasta nyppääväni x) d'ouh. Vaihdoin elämänlangat isompiin ruukkuihin. Niille tarvitsisi vielä hankkia isommat tuet, grillitikku ei riitä...

2 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle. Sinusta tulee sitte oikein ammattilainen. Jo tosta peruutukseta kunnioitusta runsain mitoin täältä.

    VastaaPoista
  2. :) Kiitoksia, peruutuksen jäljiltä on niska ja hartiat jumissa, kun pää kääntyili kun pöllöllä xD

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)