12.10.2010

Nyt meni hermot....

..ja sen kyllä huomaa.

Tuli tänään ärähdettyä fysiikan tunnilla, kun oli niin naurettava show menossa melkein koko tunnin. Opettaja on ihan harmaa hissukka, eikä puutu kakaroiden leikkimiseen, meluamiseen MITENKÄÄN. Kerran taisi tokaista hiljaa (vain minä taisin kuulla) "muistakaas antaa opiskelurauha....". Meininki ei muuttunut mihinkään.  Toiset vaan leikkivät, huutavat ja leikkivät lisää. Tönivät toisisaan, naputtavat pöytiä, kikattavat ja juoruavat kuka oksensi pisimmälle viime yönä kun olivat TAAS niin MAHTAVAN sekaisin.

Nukuin huonosti, ja päätä jomotti sen mölinän kuuntelusta. Viimeinen pisara oli, kun opettaja suurensi tekstiä, että takapenkin kauhukakarat muka ymmärtäisivät paremmin ja nämä alkavat kuorossa Huutaa "ÄLÄ NY NOI_ MITÄ SÄÄ NYT VOI **TTU OPE MITÄ SÄ NYT MÄ KÄLÄKÄKÄLÄLÄ"..... Meinasi tärykalvot mennä. Päässäni napsahti se kuuluisa viimeinen korsi ja karjaisi yhtä kovaa että "NYT PÄÄT KIINNI!!!!!" hetkeksi tuli hiljaista, muutama mulkaisu minuun päin "no älä sä nyt valita" ja melu jatkui melkein yhtä kovana. Aion ilmoittaa johonkin taholle, etten osallistu tunneille, ellei jotain tehdä. Fiilis menee loppupäivästä, päänsärkykin jäi päälle.

Mieheke haki minut illaksi kotiin, jossa seinänaapuri päätti pitää remppaillan. Porasi tunnin putkeen. Vasaroi, haki varmaan lisää proppuja. Ja porasi lisää. Pelkäsin että taulut tippuvat seiniltä... huh huh.

Semmoista. Olen häärännyt huonekasvien kanssa. Uudehko saniaiseni ei viihdy. Kaljuuntuu vaan. En keksi mikä sillä on, tai mitä tekisin, että se lähtisi kasvuun. Samoin kumiviikuna alkoi tiputtamaan lehtiään. Viime talvena sen kaveri kuoli samalla tavalla. Myrkytin, sumutin, olin kastelematta, kastelin enemmän, annoin valohoitoa. Mutta ei.... ÄRRINPURRIN T__T

Chilit onneksi tuottavat satoa. Taidan kylvää joulun alla uudet taimet :) Ostin pimeiden iltojen piristeeksi parvekkeelle "jotain pientä"

Tämmöiset iiiiihanat kynttilä-lasimaljat :)

Sisällä siniset hansakynttilät Tämä ei ole uusi ostos, vaan keväällä pikkutaimena ostettu verenpisara, joka kukkii vielä vaan.


 Linnut, lehdet, oksat, vihreä... Siinä tämän hetken "pakkosaada"-teema :D

Prismasta pari tuikkukippoaSain perjantaina koululta ilmaiseksi pieniksi pätkittyjä leikkokukkia. Pitkänmalliset tuikkukipot sopivat maljakoiksi :)
Nämä koristavat ruokapöytää.
Ja tässä vielä itsetekemäni kranssi :) tai sydämenmallise pohjan ostin tukusta, ja koristeet ovat koulun varastosta, sekä pihasta :)Käpyjä, koristeomenapuun omenoita, pari pätkittyä kanelitankoa, koristeharava ja muovisia pihlajanmarjoja ;)Nyt kiiruhdan vielä korjaamaan kypsät chilit Hot Lemonista, sitten on pakko päästä nukkumaan... olisipa loppuviikko parempi...

1 kommentti:

  1. Hyvä, että ärähdit. Ymmärrän täysin, ettei hermot tuollaisessa tilanteessa kestä, ei olisi kestänyt minullakaan.

    Kälättäjilla taitaa olla opiskelumotivaatio kadoksissa, en oikein ymmärrä, miksi sitten opiskelemassa notkuvatkaan, jos ei kiinnosta, hmmm...

    Kaunis kranssi ja kukkakimput! Noita samoja tuikkukippoja olen ihaillut kaupassa jo pitkään, en ole vielä uskaltanut ostaa, kun mies aina mutisee, että kodin joka nurkka on täynnä lintutavaraa, heh.

    Tsemppiä loppuviikolle!

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)