24.10.2010

Mielenkiintoinen luonnollistamisohjelma ;) Ei Liity nyt puutarha-alaan mitenkään :D

Törmäsin tähän sarjaan ensi kerran kun isovanhemmilla tuijotin tvtä yömyöhään.

BBC:n sarja Snog, Marry, Avoid? - Suomeksi Livillä: Lemmi, kosi, vältä? Se on nähtävissä ruutu.fissä vielä 4 päivää. Linkistä pääset jaksoon.

Ohjelma käsittelee englantilaisia (vaikka ongelma onkin maailmanlaajuinen) naisia, jotka, kuten alkuteksteissä sanotaan, käyttävät aivan liikaa tekohiuksia, tekorusketusta sekä meikkiä, ja aivan liian vähän vaatteita. Minä olen tämmöinen ylipainoinen suomalainen tytöntyllerö, jolle meikkaaminen on kauhean vaikeaa, ja niinä harvoina kertoina kun meikkaan (juhliin), laitan ripsiväriä ja kajaalia, kuten viimeiset...6 vuotta? No okei, laitan meikkivoidetta, puuteria (aurinko ja normi), luomiväriä ja huulikiiltoakin! KAMALA! :D Mutta sitten ovat nämä..."tyylikkäät" ihmiset. Katsoo tvtä tai lehtiä/blogeja... Oransseja ihmisiä, tukkamöhkäleillä jotka eivät liiku, mielettömissä (ei positiivisessa mielessä) vaatekappaleissa. Silikonia, botoxia ja tiesmitä TIESmissä! :D Ja kuvissa tietysti käytetty sen lisäksi vielä Photoshoppia + tiesmitä....

Tuota ohjelmaa seuratessa tuli mieleen, että miltä mahtaa tuntua Miehestä, ketä lähtee etsimään naisseuraa baarista. Jos kaappaa moisen "tyylipimun" mukaansa, niin mistä sitä tietää mitä aamulla vierestään löytää?? Paitsi jos toinen on semmoinen, ketä herää korjaamaan meikkinsä virheettömäksi. Mutta mitlä näyttää aamun valossa, omassa kotona, semmoinen oranssinkirjava pakkelinassu? kun tukka on puoliksi irti ja etuvarustus osoittaa länteen, toinen itään.. Oh my.

Ruotsalainen muoti/pintaliitobloginpitäjä ?


En tiedä mikä tämänkään postauksen takana oli. Kateellisen panettelua? ei sentään.

1 kommentti:

  1. Minulla on käynyt usein mielessä, miltähän nämä tyyliliitäjät näyttävät vanhempina...

    Niin monta vanhempaa julkimoa on nykyisin jo esimerkkinä, kuinka erikoiseksi ulkonäkö muuttua kun kaikkea mahdollista lisätään ja leikellään.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)