8.8.2010

Viikonloppu takana

Ei saatu asuntoa ei. Ja kaksi muutakin netistä löydettyä oli jo vuokrattu. Kovin iloisin fiiliksin ei perjantai sujunut siis. Noh, jatketaan etsimistä, ei maailma tähän kaadu.

Lähdin perjantaina aikaisemmin töistä, piti kiirehtää isovanhemmille, ja sieltä näiden tuttujen 70-vuotispäiville. Näin jälkeen ajateltuna, en käsitä mitä Minä ja siskoni siellä teimme, istuskelimme keittiön nurkassa ja luimme 7päivää-lehtiä. Muut keskustelivat sairauksista, kylän juorut ja siitä ajasta, kun markka puolittui.... ai niin ja susia piti tietysti manailla puoli iltaa. Ja keinosiemennyksestä :'D

Mamman puutarha oli jälleen kerran upea. Vaikka kuumuus/kuivuus onkin sitä verottanut, ja kaikki ovat kukkineet nopeasti, riitti silti ihasteltavaa. Mamma ei ole saanut nostella/kykkiä, joten rikkaruohot rehottivat siellä täällä, mutta kasveja nekin ;) Nämä..punahatut? houkuttelivat perhosia suurinmäärin, neitoperhosia laskin pikimältään 10-13 kpl, nokkosperhosia 3, muita perhosia/öttiäisiä en laskenut :)

16-vuotias Mimmi-kissa on laihtunut niin pieneksi, kuten aina kesäisin. Talvella sitten maataan sisällä ikkunalaudalla/patterin vieressä ja kerätään enemmän pullukkavatsaa ;) Mimmi kiertää tontin rajat pappan kanssa vähintään kerran päivässä, ja kukka/vihannesmaalla tulee myös yleiseksi valvojaksi :)


Toisaalta, perjantaiyönä taas valkeni, miksi kissan kanssa on niin vaikea nukkua :P Hänen Korkeutensa pitää päästä KESKELLE sänkyä! Ja mun sydän ei vaan anna mun töniä toista kun hän kontit ojossa unissaan kehrää niin viattomana :3


Käytiin hautausmaalla, poimin viinimarjoja/herukoita ja karviaisia. Sain mukaani tyttö-ja poikatyrnintaimia, mökille vietäväksi. Sunnuntaina juhlittii kakkukahvilla mamman syntymäpäivää, annoin lahjaksi kukkakimpun, valokuvakehyksen ja puutarhahanskoja paria sorttia. Panostin enemmän korttiin, sen teksteihin ja kiitosrunoon :) Mamma sai myös digikameran, ihanan korun ja muuta kivaa.

Matkalla kotiin poikkesimme parissa taimimyymällä, koetin etsiä 'Maurin Makea'-vadelmalajiketta, mutta toistaiseksi ei tärpännyt. Ostin puoleen hintaan toista lajiketta, ja ajattelin vielä hakea prinsessapäivänkakkaraa ja... jotakin toista keltaisena kukkinutta perennaa,jonka nimen unohdin täysin :) niiden kanssa sitten ensi viikonloppuna mökille!

Kotona odotti kiva yllätys, mustasilmäsusanna on alkanut kukkimaan! HAHAA! Ja tästä susannasta työkaveri kommentoi "ikinä en oo saanut kukkimaan". Muahaaa, minäpä sain! ;) tai noh.. se taisi ihan itse sen hoitaa :P kalium-fosfori-lannoitteella oli varmasti näppäinsä pelissä.

4 kommenttia:

 1. Jos nyt yrittäisin kolmannen kerran kommentoida. Aina ovat karanneet jonnekin avaruuteen aiemmat yritykset :) Siihenhän tää elämä tuntuu menevän, että kun tuttuja tapaa niin vaivoista puhutaan. Ennen puhuttiin ensin pojista, sitten lapsista ja nyt verrataan vaivat :D Ei mahda mitään perässä tulet, sitte vasta ymmärrät. Onneksi mulla ei oo mitään vaivaa, eikä lääkkeitä. Sujuvati kuitenkin kuuntelen. Minun äidillä ei ollu aikasemmin mitään lääkettä, niin piti hommata luontaistuotteita, että on mistä puhuu :D

  VastaaPoista
 2. Vaivat nousevat ykköspuheenaiheeksi iän myötä, Amalia kiteytti puheenaiheiden järjestyksen onnistuneesti tuossa ylempänä:)

  Toivottavasti mieluinen asunto löytyy vielä syksyn myötä...

  VastaaPoista
 3. Juuh, kyllähän minä sen tiedän, että samaa rataa sitä itse sitten noita puheenaiheita käy. Nyt en vain omannut mitään omaa taustaa, että olisin keskusteluun voinut yhtyä ;)

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)