3.8.2010

Jännitys tiivistyy

Mahan pohjasta oikein kipristää, huomen aamulla kipitän/kipitetään asuntonäyttöön, ja mä ainakin olisin 99% jo nyt valmis muuttamaan siihen asuntoon. Mutta joku kavala sinne on tulossa myös meidän lisäksi *möksää* mulla on huonoja kokemuksia, en oo koskaan pärjännyt asunnonhaussa,jos on ollut kilpailua. HUOKAUS.

Se olisi 2H+K+P, n.50 neliötä. Katselen asunnonvälittäjän sivuilla kuvia ja vatsaa kipristelee. Ei se kaikkista kaunein ole. Ei mikään sisuslehtien kansikuva. MUTTA MINÄ HALUAN SIITÄ MEIDÄN UUDEN KODIN. Vai pitäiskö tässä vaiheessa vähän tiputtautua alas pilven reunalta, kun kummiskaan ei tärppää. RAAAH

Itseäni piristääkseni ennakkotilasin jaloritarinkukan sipuleita pari kappaletta, Exotic Gardenista.
Ne toimitetaan vasta viikosta 42 eteenpäin, mutta koska unohdan ne siihen mennessä, on sitten kiva yllätys :)

Tää ensimmäinen on ainakin NIIN lumoava. Heitin viime joulun amaryllikset pois, nyt vähän harmittaa :D Ja hyssst, sitä ei kerrota mammalle. Sain ne ilmatteeksi, joten en jaksanut niitä alkaa hyysäämään pisin kesää..

Kauhean levoton olo kun huominen jännittää. Eilen yöllä sain energianpuuskan ja revin varmaan 15metriä aitoelämänlankaa irti köynnöstukisäleiköstä ja heitin roskiin. Olisi pitänyt kuvata ensin, mutta oli jo niin pimeää... nyt seinämä on kuin uusi, ei ole enää ylikasvanutta köynnösviidakkoa. Ihmeköynnös on taas jatkanut kasvua, se pysähtyi jostain syystä n. kuukaudeksi. Kukkimaan en sitä kyllä täällä saa. Kunhan nyt pysyisi edes hengissä. Jospa vähän menisin taas nyppimään ja siirtelemään pelargoneja. Pitäkää peukkuja!

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat asunnon. Pidän peukkuja sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kerro sitten, miten kävi. Toivottavasti onnistaa.

  Mutta muista aina näytöillä, että asuntoja riittää...

  VastaaPoista
 3. Oi toivottavasti tärppää! :) Sormet ristissä.

  VastaaPoista
 4. Onnea asunnon suhteen. Pidän peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille, jatkakaa kanssajännitystä ja positiivisen energian lähetystä tähän suuntaan. Olisi jo aikakin päästä isompiin neliöihin!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)