2.1.2010

Uusi vuosi ja uudet kujeet tarpeen vaatiessa...

..tai jotain sinnepäin :)

Eipä ole tännekään tullut kirjoiteltua, olen sen verran ottanut lomasta ilon irti :P On tullut maattua ja löhöttyä, kotona istuskeltu nenä kiinni koneessa, en ole ulos pakkasiin lähtenyt itseäni palelluttamaan.

Alennusmyynneissä käytiin pyörähtämässä, ostin muutamia "tarpeellisia" :) Metallinen astia teepusseille, pieniä pyöreitä uunikippoja, joissa voi tehdä vaikka paahtovanukkaita tms (ja jotka kotiin päästyä olivat 3/4 lohjenneet yläreunista .___. ), alennettu ihana iso ruukku (nyt harmittaa etten ottanut toista samanlaista kun olisi ollut tarjolla), pullojukan rääpäle eurolla (täytyykin muistaa laittaa se palaute kodin ykköselle, myivät kuolleita ja kuivuneita viherkasvimix-kasseja).. ommm.. kai sitä jotain muutakin ostettiin, nyt ei vaan muistu. Maanantaina käyn ostamassa akateemisen kirjakaupan alesta kuolaamani koirakirjan, kun "halvalla" saa!

Pöydällä seisoo maljakossa vielä valkoinen leikkoritarinkukkaja muutama sipuli hillopurkeissa, niin että juuret saavat vettä, mutta sipuli ei kastu. En jaksanut mullan kanssa alkaa säätämään ;) Lila hyasintti tuoksahtaa turhankin runsaasti, ja itsetehty (ensimmäinen asetelma ikinä!) jouluasetelma on vielä toistaiseks hengissä :)25cm sypressi, pitsilehteä,valkoinen minitulilatva ja sypressin juurella polkuhaarikkoa kimalteella :) valkoista sisalkuitua koristeena.

Kirjorönsyliljojen raadot lensivät roskiin, samoin peikonkämmen ja pari muuta. Ei jaksa tuijotella kuolevia kasveja :P

Vuosi vaihtui ja suuria lupauksen poikasia pyörii päässä, mutta jätetään ne sinne pyörimään. Vuoden vaihteen vietin ensin miehekkeen, tämän veljen ja veljen tyttöystävän luona, sieltä siirryttiin porukalla pippaloihin, jossa oli semmoiset 20 henkeä. Aika sujahti siivillä, pelattiin pleikkarilla jotain band hero-peliä :) Keskiyöksi siirryttiin keskustaan kaupungin ilotulistusta seuraamaan, olihan se ihan hieno. Sieltä siirryttiin tutun luo keskustaan sisätiloihin lämmittelemaan, turistiin mukavia ja haettiin pitsat. Kolmen aikaan siirryttiin kotiin, kumpikaan ei ollut liian humalassa ;) ja mikä rahamäärä säästyi kun ei tungettu johonkin baariin, säästyttiin jonottamiselta, tungokselta jne. Hyvää alkavaa vuotta kaikille! Pitää jo alkaa suunnittelemaan mitä kivaa sitä keksisi 10.10.-10... :P

Koulu jatkuu vasta 11.1, siihen mennessä pitää opetella pitkä lista viherkasveja, suomenkieliset ja tieteelliset nimet, ja leikkokukkakoekin taitaa tulla aikast pian...

2 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta vuotta!

    Minulla meni vuoden vaihde nukkuessa, heh.

    VastaaPoista
  2. Hauska lukea blogiasi, tulee ihan opiskeluajat mieleen. Niistä on tosin järkyttävän monta vuotta ; )

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)