22.4.2011

Viikko 2 Islannissa

Työskentelin alkuviikon Akureyrissa, isommalla taimistolla. Keskiviikkona ruukutin mm. 600 lumihiutaletta, puhumattakaan petunioista, verbenoista, miljoonakelloista... Hyvin samanlaisia kesäkukkia siis täällä kuin Suomessakin :)

Työ alkoi kyllä jo parin päivän päästä hieman tympimään, heh. Turve pöllyää joka paikkaan, ja työ on hyvin liukuhihnamaista, kun työvaiheita on jotain 6: 1. Täytä ruukku turpeella 2. Laita se pöydälle, niitä mahtuu n. 40 pöydälle. 3. Töki pikkutaimet ulos kennolevyistä 4. Nakkele pikkutaimet ruukkujen päälle 5. Tökkää reikä turpeeseen ja tökkää pikkutaimi siihen, tiivistä. 6. Kanna valmiit ruukut kasvihuoneen lattialle.. Toista aamukahdeksasta iltapäiväneljään :DD Huh huh. To-ma on nyt kuitenkin vapaata, pyysivät vielä töihin tiistaiksikin ;) Ja sain kiitosta ahkeruudesta, sekä myös perinteisen islantilaisen pääsiäismunan! Täytyy kuvata se ennen syömistä ;)

Nyt nautiskelemme vapaista, ja käytämme varmaankin aikamme kuvaten lisää ;)

Oikein mukavaa Pääsiäisen aikaa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Laita ihmeessä kuva islantilaisesta perinnepääsiäismunasta! :-) Ihania maisemia olet sieltä saarelta kuvannut! Itselläni on suurena haaveena päästä joskus pienelle islanninhevosvaellukselle saarelle ja muutenkin sinne matkustamaan.

    VastaaPoista
  2. Hyvää pääsiäisen jatkoa sinne maailmalle!

    VastaaPoista
  3. Kyllä varmasti puuduttaa tuollainen liukuhihnatyö. Mutta ahkeruus palkitaan ;). Voimia sinne työhön. Mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa, harvemmin Islannista mitään kuulee.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)