5.4.2011

Jännitys sen kuin kohoaa...

Tässä taas kuvia, en saa matkajännitykseltä aikaan mitään järkevämpääkään :D

Hillokellarissa talvehtinut hortensia


Tekisi mieli etsiä harava käsiini ja mennä tuonne mönkimään, kun taloyhtiön pihasta paljastui lumen alta jo maatakin! Nuo pyörät ovat olleet tuossa koko talven :/ Parhaimmillaan (tai pahimmillaan) niistä ei näkynyt kuin hieman ohjaustankoa...

Köh, muistin käydä tämmöisetkin kaivamassa kellarista. Eivät oikein ole silmäniloja vielä... Jospa vihertyisivät kunsaavat vihdoin valoa. Mitään lappua en myöskään muistanut laittaa, ovat varmaan Turku-tulppaaneja? :P

Ja mitä, oliko viime postauksessa, kun kaipasin viirivehkalta kukintoa?Ja ah, miten iiiiihana! Oikeaa lajiketta, tätä ostin partisin puolilleen :) herkullinen, eikö?


Ja herkuista puheenollen, täällä lehtien piilossa kasvaa Caribbean red habaneron (joka talvehti ikkunalaudalla) hedelmä :) Kasvi on muuten aika hoopon mallinen, mutta täynnä kukkanuppuja :)
Tässä pieni sulkasaniaiseni, joka on kyllä turhan aurinkoisella paikalla, mutta olen pitänyt kaihtimia sen verran alhaalla, ettei se pala.

Jättipeikonlehti tekee jälleen uutta lehteä, ne ovat ensin hauskasti rullalla...

ja avautuvat sitten näin kauniiksi. Vanhimmat lehdet ovat hieman kärsineemmät, mutta onneksi kevät saa sen kasvamaan kohisten, niin voin kääntää rumemmat seinän puolelle ;)

Hmm, mitä pitikään kirjoittamani.. Ostin eilen istukassipuleita, pari yllätyssiemenpussia tuliaisiksi Islantiin, ja isoäiti lupasi ostaa meille siemenperunoita, samalla kun hakevat omansa. Isoäiti myös lupasi idättää perunat, pelastaa meidän "isolta" urakalta :)

Voisiko joku muuten kertoa, kun unohdin myymälässä kysyä, että miten paljon sipulia oletettavasti saan, jos minulla on 1kg pussi,21/24 kokoista Hercules-lajiketta? Pitänee varata kirjallisuutta ja ruutupaperia mukaan matkallekin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)