3.5.2011

Kotona ollaan!

Hieman jäi päivitystiheys harvaksi reissun aikana, mutta koitan tässä, jahka palaudun taas oikeille urille, kiriä umpeen :D

Matka oli mahtava, suosittelen Islantia lämpimästi, mutta suosittelen myös ajankohdaksi kesäkuukausia, ja paksumpaa lompakkoa, itsellä ei ollut kuin yhden kuukauden opintotuki, ja vaikka sillä selvisi, ei sillä olisi katettu valasreissuja ++, majoitusta (itsehän majoitun ystävieni luokse), suurempaa edestaasajelua (bensoihin hurahtaa kiitettävästi, puhumattakaan jos auto olisi pitänyt vuokrata) jne. Islanti ei ole halvin maa, mutta minä nautin!

On kyllä silti kiva olla kotona, löhötä omalla sohvalla, oman kullan kainalossa ja omalla "mukavuusalueella" ;) Koulu jatkuu vielä toukokuun, sitten pitäisi työssäoppia kotimaassa kolmisen viikkoa ja sitten... kesätöitä, jos vaan löytyis, ja kesälomaa, jos vaan keksin tavan elättää itseni sen ajan ;)

1.5 oli mielenkiintoiset kelit tulla takaisin, täälläKin tuli lunta välillä, pieniä rakeita, paistoi ja oli pilvistä... Mutta kevät on huomattavasti pidemmällä kuin Islannissa :)

 Caribbean Red habanero oli kypsyttänyt satoa!

 Pelargonien pikkutaimissa oli kauheesti kukkia, kun en hoksannut opastaa miehekettä niiden nyppimisessä... Samoin vihannespunkkia tms on aika lailla petunioissa ja chileissä... Saa nähdä kumpi voittaa, minä voi ötökät...

Lämpimiä kelejä kaikille lukijoille!

3 kommenttia:

  1. Tervetuloa keväiseen Suomeen! Voi apua, ötököitä, ne on aika inhottavia noi vihannespunkit...olen ymmärtänyt, että jos ne hiffaa ajoissa, ehtii vielä taistellakin niitä vastaan?!?

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin. Olen ihan täydesti samaa mieltä, että Islanti on mielenkiintoinen ja erilainen maa. Todella kesällä siellä on varmasti ihanampaa, tuuli kun tahtoo käydä mereltä vielä keväällä kylmänä. Itse olin toukokuun alussa ja koleahkoa säätä riitti. Mutta ne kuumat lähteet ja Blue Lagoon! Ja mittaamaton kivikkomaa ilman yhtään puuta! Sydänhän sinne jäi!

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa takaisin kotimaahan!

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)