30.5.2011

Mieheke sai kandin paprut käteensä viikko sitten, ja viikonloppuna juhlistettiin niitä lauantaina kaveriporukalla, ja sunnuntaina miehekkeen sukulaisia kävi meillä kahvilla. Mieheke halusi itse leipoa kakun, ja nimenomaan kinuski-kermakakun. Hän leipoi viiden munan sokeripohjan, teki vaniljakiisselin, laittoi väleihin pakastimesta kotimaista mansikkaa ja banaaniviipaleita + sitä kiisseliä. Koska täytteet olivat niin kovin makeita, hän käytti kostukkeena vedellä laimennettua limemehutiivistettä. Päälle itsetehtyä kinuski, ja pursotuksiin meni 5dl kermapurkki.


Vaikka muutamassa vaiheessa oltiinkin molemmat sormi suussa, oli lopputulos kerrassaan suussasulavan herrrrrkullinen :)


Kattauksestakin nappasin kuvan. Tarjoilu oli aika pienimuotoista, leivoin pikkusuolaisia juusto-kinkku-hyrriä kakun kaveriksi. Ensi kerralla muunnan reseptiä, kaipasin itse enemmän makua tai "potkua" niihin. Siivouksen lomassa unohtuivat uuniinkiin hieman liian pitkäksi aikaa, olivat aika kuivia. Täytteessä oli juustoa,1 muna, kinkkusuikaleita ja ruohosipulia. Esim mustapekka-juusto olisi varmaan sopinut.


Kuva olohuoneestamme


Sunnuntai oli kovin sateinen
Sain isovanhemmiltani lahjaksi uuden kameran <3 Canon PoweShot A495, 10 megapikseliä. Kelpaa taas kuvata.


Koulun asuntolahuone on taas tyhjennetty kesäksi, nämä kuvat ovat sieltä ikkunasta, torstailta. Nyt alkaa taas työssäoppimisjakso, ja sitten.. kuka tietää, kesätöitä ei vielä ole, ja ei ole varaa lomailla koko kesää.... Mukavia oloja ja kelejä kuitenkin kaikille täksi viikoksi! :)


1 kommentti:

  1. Näyttääpä herkulliselle! Onnittelut miehekkeelle kandin papereista.

    Toivottavasti kesätöitä vielä löytyy.

    T. Sussi (Blogger temppuilee, eikä anna jättää kommenttia kirjautuneena)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)