27.3.2011

Viikonloppuja! Sekalainen läjä kuvia vuosilta 2005-2008

Tutkiskelin aikani kuluksi ulkoisella olevia vanhempia kuvia, ja ajattelin esitellä millainen meikäläisen ekat omat parvekekukat oli :D Se oli 2006 kun exän kanssa asustelin 50 neliön kaksiossa.

Ostin jostain...hmmm.. en edes saa mieleeni mistä olen silloin mahtanut ostaa kukkia. Silloin ei ollut autoa, mutta bussilla liikuin paljon.. Tarhatähtisilmää, neilikoita (osalla taisi varret kärsiä matkalla, huomatkaa tyylikkäät pillitukikepit :D )ja krysanteemeja lasittamattomalla parvekkeella armottomassa auringonpaahteessa ... eivät ne tainneet kauaa kestää, mutta olin innoissani kun IHAN ITSE sain päättää ;)
Ja tämä... *naur* ensimmäinen pelargonini. Silloin en vihannut mitään muita kasveja, kuin kaktuksia.... ja pelargoneja. Mutta ex toi tämän yhtenä päivänä, oli torilta bongannut, ja ajatellut että tykkäisin. Kuka siinä kohdassa hentoo mainita, että vihaa tuommoista haisevaa mummokasvia... Nykyisin on eri mies, ja rakastan pelargoneja... Jännää miten asiat muuttuvat... : PNämä ovat elokuulta 2005. Taisin niihin aikoihin saada digikameran, koska vanhempia kuvia ei koneelta löydy. Nämä on otettu metsäretkeltä. Perhosten kuvaaminen on hankalaa, mutta palkitsevaa:

Tämän perhosen nimeä en saa millään päähäni! Muistaako joku muu?


Varsinkin tämä tapaus. Se oli niin ihanan auringonkeltainen, ja hiivin monta kertaa sen lähettyville, koska zoom ei riittänyt millään... Useaan kertaan se liihoitteli karkuun, mutta ei kauaksi. Ja aika pitkän yrittämisen jälkeen, sainkin napattua siitä kuvan. Vasta kotona huomasin, että sen toinen siipi on aika repaleinenkin. Jännä yksityiskohta :) Tämä taitaa olla jokin kultasiipi...

 Nämä perhoset olivat lapsena suosikkejani. Niitä näki vähän harvemmin, ne ovat Niiiiin pieniä, ja ihanan värisiä :) Sinisiipi-heimoon tämä kuuluu, mutta en osaa tunnistaa lajia sen tarkemmin.


3.5. 2008 Ystävän parvekkeelta kuvattuna, kun koivut heräävät eloon.


 Naantalin kirkko 3.5.2008. Kaverilla oli auto käytössä, aika uusi ajokortti, ja huristimme pitkin Turkua ja piipahdimme extempore Naantalissakin :)
 Naantalia ennen kävimme Ruissalossa piknikillä. Tiira istuskeli pitkän aikaa tuossa ja mietiskeli :)

 Turun ylioppilaskylästä napattu 5.5.2008. Kun taivas on sininen, nurmikkovihreää ja luumupuut kukkivat..


 6.6.2008 Turun Tuomiokirkolla oli tämmöinen gerberapitoinen taideteos.Siinä joitain kuvia vuosien varrelta. Miten vähän sitä onkaan loppujen lopuksi kuvia tapahtumista. Tietysti jossakin ulkoisen perukoilla on iiiso kansio kaikista pippaloista joissa ollaan juostu tyttöjen kanssa, mutta niitä kuvia ei kehtaa itsekään aina katsoa :D

Eilinen kierreltiin kauppoja, miehekkeelle farkut, minulle kengät ja uusi tyyny. Mieheke vietti poikien kanssa iltaa kaverillaan, minä kokkasin crispy chicken tortilloja N&E:n kanssa meillä :) Vietettiin Earth Houria kynttilänvalossa ja listailtiin mihin kaikkeen sitä koiraa hankkiessa/ylläpitäessä meneekään rahaa :P

4 kommenttia:

 1. Oi kun kivoja kuvia :) Tosi hyviä perhosista ja sun kuvailu perhosten kuvaamisesta oli ihan just samanlainen kuin mun kokemukset :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia ja muistoja.

  Mies asui opiskeluaikoinaan ylioppilaskylässä, tuli minullekin muistoja mieleen:)

  VastaaPoista
 3. Mila: Niin, mitäs me luontokuvaajat :D

  Sussi: Kiitos :) Ylioppilaskylästä on itselläkin paljon mukavia muistoja, ja siellä on kesäisin tosi nättiäkin. Tai koko Turkuhan silloin kukoistaa ;)

  VastaaPoista
 4. Perhosten kuvaaminen todellakin on jokseenkin haasteellista. Tuo mysteeri perhonen on metsänokiperhonen mikä esiintyy joka pariton vuosi runsaana.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)