25.3.2011

Kuvapläjäys

Pahoittelen alati vaihtuvaa ulkoasua, koitan saada tiettyä kuvaa taustalle, mutta jostain syystä se ei nyt onnistu...

Tiistaina fiilistelin jälleen kynttilöillä:Samalla kokkasin possusuikaleita (itsemarinoituja, mmm) ja riisiä


Narsissit ovat täydessä kukassa :)


Tänään on ollut hirmuisen vaihteleva sää. Ensin tuprutti lunta, sitten paistoi aurinko, sitten ratkesi vielä pahemmin taivas, ja nyt on taas aurinkoista!

Miehekkeen kodinonni voi hyvin :) Muutaman kerran olen itse kastellut, mutta aika hyvin se on muistunut! Pitäisi varmaan hankkia isompi ruukku sille pikkuhiljaa...

Halusin myös esitellä kahvimukini, se on niin minua!

Tekstissä lukee:

I'm afraid in the dark
I've got cold feet
I toss and turn
I talk in my sleep


Would you mind if I slept with you?


"Pelkään pimeää
Minulla on kylmät jalat
Pyörin ja kääntyilen
Puhun unissani

Voisinko nukkua kanssasi?Krysanteemi on ollut tosi kestävä myöskin! Se kukoistaa kauniina, ei ole vaatinut muuta kuin vettä tasaiseen tahtiin :) Ihanan päivänkakkaramaiset kukinnot, niin kesäinen.


Auringonottajia piisaa


Kiinanruusuni. Se on ollut paremmassakin kunnossa, mutta muuttoryysiksessä sen päälle pyörtyi yksi seinähylly, ja katkaisi latvuksen :/ Laitoin sen pistokkaiksi, kasvattavat juuria vesilaseissa.
En oikein tiedä mikä tällä mahtaa olla, jotkin vanhemmat ja isoimmat lehdet, samoin kuin uudet pikkuisetkin kellastuvat tähän tapaan, ja sitten putoavat... Täytyy tutkia asiaa, olisi kiva nähdä tämän taas kukkivan.

Kouluviiko oli taas yksi turhimpia!  Opettaja sairastui (sillehän ei nyt voi mitään, mutta sijainen olisi kelvannut!) , tiistai ja perjantai olivat etäpäiviä ja torstaina olimme luokan kesken atk-luokassa, ilman ohjausta. Ainoastaan keskiviikkona ehdimme selata jotain lappusia, mutta päivä jäi lyhyeksi, kun opettajalle nousi kuume ja tämä lähetti meidän (ja itsensä) kotiin... huh huh. Koekin meni torstaina vähän niinnäin... jännityksellä odotamme tuloksia!

7 kommenttia:

 1. Ihanan vihreää ja kukkivaa siellä!

  Täällä on ollut ihan samanlaiset ilmat. Ja minulle edelleen terassilla kulahtaneet ja jäätyneet kanervaruukut, sulavatkohan juhannukseen mennessä...

  Symppis tuo muki:) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voipi olla kiinanruusulle pelkästään hyväksi, että latva katkesi :)

  VastaaPoista
 3. Sussi: En pärjää ilman vihreää, johan sen bloginvärikin todistaa ;D Pakolliset kanervat mullakin on partsilla, alahyllyllä piilossa vaan :D Varistavat siellä kaikessa rauhassa... Sitten kun ei ole lumista enää jälkiä, kiikutan ne johonkin taloyhtiön pihannurkkaan piiloon ;D

  Avletto, nii-i, onni onnettomuudessa, ehkä? :D

  VastaaPoista
 4. Ei kai kiinarissa oo punkkeja? Siltä tuo lehti näyttäisi...

  VastaaPoista
 5. Aralia: Sitä mäkin pelkäsin, kun kumiviikunassakin niitä on ollut, mutta en kyllä ole yhtäkään silmin nähnyt, ei seittiä, ei mitään. Olen myrkyttänyt vahvemmilla myrkyillä, jotka tehoavat punkkeihin, mutta silti tuo hidas kellastuminen jatkuu. Liikakastelu? Veto?

  VastaaPoista
 6. Mistä noita mukeja saa?
  Sopisi hyvin minulle myös!

  VastaaPoista
 7. Tekosyy: Heh, olen ostanut mukin miltein 10v sitten,jostain turkulaisesta lahjatavarakaupasta, mutta tuota sarjaahan on vaikka mitä, noita söpöjä eläimiä, suunnittelija on Leendert Jan Vis :) On kortteja, jääkaappimagneetteja, mukeja, tiesmitä..

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)