4.11.2010

Torstai, 4.11, lihasjumitusta ja lottovoittohaaveita.. Aika turhaa hölinää

Toisinaan viikot tuntuvat matelevan. Toisina viikkoina aamuja ei pelasta majatalon aamukahvi ja sämpylä. Ja tänään niska-hartiaseutu ei arvostanut venyttely-yrityksiäni, vaan sain kauhean suonenvedon tyylisen jumituksen aikaan, auts! Olen nyt kotosalla yrittänyt saada sitä hellittämään, kipulääkkeellä ja kylmägeelillä, ja miehekkeen pitäisi tuoda magnesiumia apteeksita + vichyvettä... Pitäisi opetella arvostamaan kroppaansa, ja kohdella sitä paremmin, eikä aina vaan korjailla vikoja kun niitä ilmenee :P Hartianseutuni on ollut jumissa jo edelliskesästä lähtien ainakin, silloin olin kesätöissä leirimuonittajana (joo, kaikenlaisia aloja on tullut kokeiltua :D) ja nostelin painavia astioita ja säkkejä, milloin puuro-ja keittokattioilta, milloin banaani-ja leipälootia.. Enkä koskaan ole perehtynyt ergonomisiin työasentoihin, vaikka niistä Puhutaan monessakin paikassa. Pitäisi olla kurssi, jossa käytäisiin oikein käytännössä läpi, että miten tämmöinen 160cm naisenalku nostaakaan sen multasäkin takaluukkuun, ergonomisesti. Tai laittaa painavan laatikon ylähyllylle. Minä kannan ja nostan sisukkaasti, monesti ikäisiäni miehenalkuja enemmänkin, mutta kroppani/selkäni kustannuksella...

Odotan kovasti jotakin, mutta en tiedä mitä :D Joulua? Uutta vuotta? Koko ajan jaksan harmaita aamuja ja tylsiä päiviä, kun odotan jotain tapahtuvaksi. Joku sisäinen optimisti? Että jostain maagisesti pamahtaisi se lottovoitto vaikka tilille?


Ystäväni Mn kanssa tästä juuri maalailtiin mielikuvia yksi päivä, kun törmäsin uutiseen, jossa kerrottiin, että 10 miljoonaa lotossa voittanut "joi itsensä hengiltä". Keith Gough voitti 2005 10 miljoonaa, ja kuoli nyt 5 vuotta myöhemmin, lehtien mukaan pennittömänä, yksinäisenä, eronneena ja alkoholisoituneena.

"Hän lopetti työnsä ja alkoi ostella kilpahevosia ja kalliita autoja. Hän osti myös yli miljoonan arvoisen maaseutuasunnon ja 40 000 euron arvoisen vip-aition suosikkijoukkueensa Aston Villan peleihin."

Että ei se rahakaan ihan onnelliseksi tee, ainakaan kaikkia. Mutta miten minulla on tunne takaraivossa, että se auttaisi kovasti asiassa? Olen haaveilija, ja minusta on kiva kuvitellamitä kaikkea tekisin esim. lottovoitolla. Kun kysyin miehekkeeltä seurusteluaikojen alussa tätä, hän ei osannut vastata, ei ollut koskaan miettinyt asiaa. Ja minä voisin kyllä luetella pitkänkin listan! :)

 •  Maksaisin kaikki mahdolliset velat ja laskut. Olen aikuisuuden ensiaskeleilla tehnyt miinusta lompakkoon, ja paikkailen niitä edelleen. Hups.
 • Ostaisin minulle ja miehekkeelle omakotitalon isohkolla tontilla jostain lähiseudulta (käytännössä tämä veisi aikaa kun olen niin nirso ja tarkka).
 • Ostaisin miehekken veljelle uuden auton. Tämä on kuskaillut meitä ja muita niin paljon, ja hän Ansaitsisi paremman, kuin nykyisen ruosteläjän ;)
 • Kunnostaisin isovanhempieni nykyistä taloa, jos he eivät uuteen hinkuisi samantien ;) Ikkunat, kylpyhuone/sauna/wctilat jne, helpottamaan heidän vanhuusvuosiaan.
 • Ostaisin varmaan jonkin kerrostalokaksion omaksi, hieman remppaisin, ja pyytäisin siskoani siihen vuokralaiseksi :) <3 
 • Pitäisi varmaan ostaa Islannistakin joku lomamökki, kun kerran M muuttaa sinne.... :D
 • Uuden talon sisustukseen menisi tietenkin rahaa. En hingu mitään markkinoiden kalliimpia ja komeimpia kalusteita, mutta olisi ihana kerrankin ostaa sitä mitä mieli haluaa, sen sijaan, että pitää ensin katsoa hintalaput, ja sitten valita halvimmista se vähiten kamala....
 • Lomamatka tulisi myös tarpeeseen! Ei maailman ympäri, vaan joku sopiva yhdistelmä kylpylä-hieronta-kauneushoito-löhöämistä. Jossain sopivan lämpimässä.
 • Nyt iski mieleen: Menisin lääkäriin! Semmoiseenkin uppoaisi rahaa. Haluaisin että joku lääkäri kerrankin tutkisi minut päälaesta kantapäähän. Ottaisi kaikki mahdolliset testit ja tutkimukset.
Jooh, pitää kuulemma lopettaa haaveilu ja levätä välillä, niska jumittaa taas todella kipeästi. Hyvää loppuviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Kannatetaan erityisesti lomamökkiä islannista! :D Tai sitten tiheitä vierailuja heh.

  VastaaPoista
 2. Mukavia haaveita.


  Niistä nostoista, nosta niin kuin painonnostaja, kyykkyyn ja sieltä jalkalihasten avulla ylös. Minä olen alta 50-kiloinen ja puolitoistametrinen ja tuolla tekniikalla olen mm. kerran nostanut naapurin maahan kaatuneen 80-kiloisen dementikkovanhuksen ylös takaisin jaloilleen.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)