1.11.2010

Maanantai, vk 44

Perusmaanantai. Aivot olivat aika lailla narikassa, railakas lauantai kun venähti aika myöhään, ja tuli tietysti nautittua olutta loppuun asti. Halloweenbileistä lähdimme miehekkeen kanssa ystävieni Mn ja Jn kyydillä Mn vanhempien luokse maalle, M on talovahtina :D Siellä oli todella mukavaa, kiitoksia seurasta, ruuasta ja kaikesta :) Yöllä tosin iski Kaamea päänsärky, ja sunnuntai sujuikin sitten lähinnä lepäillessä. Eli pyykinpesua, tvn tuijotusta ja websurffausta.

Väsyttää ja järki ei juokse. Huono yhdistelmä kun pitäisi olla ihmisten kanssa tekemisissä. Onneksi koulun myymälä ei ole auki maanantaisin. Tänään käytiin sitten kukkatukussa opettajan kanssa, aina yhtä paha paikka  minulle :D Pidin kuitenkin kukkaron nyörit tiukalla, enkä ostanut mitään. Tukkuun oli tullut jo tulppaaneja, joulua ajatellen, ja teki NIIIN mieli ostaa nippu punaisia ja valkoisia... Nipun hinta olisi ollut tukussa, veroineen, n. 5€.. Aika kallista, ja sitten kun kauppias ostaa ne kauppaansa ja pitäisi tehdä voittoakin... Ehkä ostan muutamat sitten Juuri ennen joulua, ja sitten odottelen kevään halvempia kimppuja.

Tukusta kun päästiin, loppupäivä menikin kukkia käsitellessä. Maljakkoon vettä ja virkistettä, kukkanippu pois muovista, uudet imupinnat varsiin ja ylimääräiset lehdet roskiin. Kukat maljakkoon. Toista kunnes kaikki kukkaniput ovat käsitelty. Kukkamaljakot asetellaan rullakkoon ja rullakko työnnetään kylmiöön. Sekään ei ole niin helppoa kuin luulisi ;)

Ja kun tekee työnsä tunnollisesti ja on avulias, se palkitaan silloin tällöin:

Kuten ilmaisilla leikko-orkideoilla<3

1 kommentti:

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)