4.5.2010

Mökiltä

Muutama kuva mökiltä. Tätä koko talvi odotettiin <3

Perjantaina oli niin vetämätön olo koululta kotiin päästessä, että muiden rientäessä pussikaljalle jokirantaan, jäin suosiolla kotiin kiukuttelemaan :P Siinä sitten tiskasin ja katsoin jotain hömppäleffaa tvstä, samalla kuutioin ainekset perunasalaattiin ^^ Mieheke kotiutui aikaisin ja keskiyöllä pakkasin vielä laukkujakin valmiiksi. Lauantaiaamuna lähdettiin klo 9.45 aikaan autolla liikkelle, haettiin miehekkeen veli (N) tyttöystävänsä (E) kanssa kotoa, ajettiin miehekkeen isälle ja yhtämatkaa hurautettiin venesatamaan. Pilvinen Turku jäi taakse, merellä paistoi aurinko <3  Perillä oli kaikki kunnossa, jännitti miten talvi oli kohdellut mökkiä, turhaan huolehdittiin. Miehet laittoivat laiturin paikoilleen ja siivosivat rännejä ++, minä pesin alakerran lattiasta kattoon mäntysuovalla ja lakaisin papanat pihalle. Peitot/täkit tuuletettiin ja matot tampattiin. Illalla miehet lämmittivät saunan ja saunoivat siellä, minä ja E lueskelimme valopetroolikamiinan vieressä naistenlehtiä. Oli niin hiljaista ja rauhallista. Sydän lepää, tunsi miten akut latautuivat.


6 kommenttia:

 1. Voi miten hieno paikka! Ihana näkymä ikkunasta. On kiinnostavaa lukea parvekekokeiluistasi, ja hyvää onnea lukuvuoden loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Ihana auringon lasku. Varmaan oli kivaa siellä vappuna. Mitähän meille on tapahtunu? Mitähän Marikin mahto tehdä? :)

  VastaaPoista
 3. Mä joinkin huimasti, taisin yhden pikkutölkin kaljaa ja yhden puolenlitran siiderin tyhjentää koko lauantain aikana...mut mähän oon niin "tylsä" ihminen nykään ;D Marista en tiiä, eipä olla oltu yhteyksissä :P

  Toiset aikuistuu ja "tylsistyy", toiset jatkaa toisilla teillä?

  VastaaPoista
 4. Upeat maisemat! Alkoi tekemään mieli lomalle, huoks...

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia mökiltäsi. Kerroit papanoista. Hyvä kikka on laittaa syksyllä kaljapulloja hieman vinoon (tuettuina kivien yms kanssa) ja pullon pohjalle hitusen kolmosolutta tai/ja leipämurusia. Hiirulaiset eksyvät pulloihin eivätkä tule sisälle. Tämä konsti on meillä toiminut joka talvi eikä yhtään papanaa ole sisäpuolella.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)