28.5.2010

Kastejuhlien pöytäasetelma vielä värillisenä

Tässä tosiaan sama kuva vielä värillisenä :)Eilinen sujui kaikenkaikkiaan oikein hyvin, vaikka kolmestaan pidettiinkin myymälää pystyssä. A ja T olivat itseasiassa kovin rennompia kun opettajaa ei ollut vahtimassa :) Projektit hoidettiin, ja saatiin hommaksi myös tehdä avoimien ovien asiakaspalautteista yhteenveto, exceliin niitä sitten naputtelin (hoh hoijaa). Aika tyytyväisiä palautteita pääasiassa, hyviä kehitysideoitakin löytyi.

Tänään on 3-5 asiakastilausta, kaikki ollaan hoidettu valmiiksi. Kylmempi ilma on pitänyt kesäkukkien myyntiä hiljaisena, mutta emme valita :)

Olen ollut kovin stressaantunut. En oikein tiedä mistä, ja oikeastaan kaikesta. Parisuhteessa on hieman kränää (minun osaltani, yllättäen), liiat projektit aiheuttavat lyhyitä ja katkonaisia yöunia, mulla taitaa melkein ensi kertaa elämässä olla  kunnon mustat silmänaluset... Kesäloma kelpaisi, täytyy tyytyä mökkiviikonloppuihin, vaikka siellä mieluiten viettäisinkin aikaa joko yksinäni tai miehekkeen kanssa. Mitä useampi siellä on, sitä sekavampi soppa saadaan aikaiseksi. Tänään olisi tarkoitus illemmalla pinkaista puutarhakauppaan, ostaa 200-300L multaa, jotain juurikangasta, kanankakkaa, perennoja, pensaita ja sen semmoista. Ilmoitin ajoissa, että en lähde mökille, ennen kuin moiset on hankittu :P

2 kommenttia:

  1. Kaunis asetelma.

    Aika hoipakkaa sinulla on ollut. Yritä järjestää aikaa parisuhteelle ja nuku tarpeeksi.

    VastaaPoista
  2. On kyllä! Olen tässä suunnitellut, että pyytäisin näytön jälkeen opettajalta mahdollisuutta viikon lomaan, sen verta hyvin osaan kuitenkin nämä perusjutut, muihin verrattuna. Kiitos kommentistasi :)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)