10.2.2010

Viikko 6 ja edellisviikon muistelua

Aloitin tämän postauksen kirjoittamisen maanantaina, mutta työkiireiden takia se jäi kesken, ja nyt, keskiviikkoillalla, en meinannut muistaa mitä viikonloppuna tulikaan tehtyä :D

Loppuviikko hurahti nopsaan, torstai ei oikein edes muistu mieleen.. Teroitustunteja, teroitin samaa kirvestä, 2 puukkoa ja oksasaksia 3 tuntia yksinäni, kun opettaja ei oikein revennyt kahteen paikkaan. Noita tunteja olisi oikeasti vasta tällä viikolla, mutta minähän anoin lomaa, että pääsen töihin :) Kunnon löhölomaa ei siis ole tiedossa, ehkä tuo hiihtolomaviikko 8 toisi helpotusta. Torstaina myös istutettiin talvetuskasvihuoneessa pelargonit isompiin ruukkuihin ja parempiin multiin.


Oltiin sitä ennen seuraamassa koulun Natura-alueella, miten suomenhevosella vedettiin metsästä kaadetut kuusenrungot pois. Metsurioppilaat kaatavat puut, ja hevonen kantaa ne metsänlaidalle, näin ei vahingoiteta natura-alueen herkkää metsäpohjaa. Alueella on hieno tammilehto, mutta kuuset, koivut ja pihlajat alkavat sitä valtaamaan, siksi siellä vähän siistitään :)


Perjantai meni töissä, ei mikään kovin tehokas päivä kuitenkaan... Töiden jälkeen... 

Ai niin! Töiden jälkeen kävimme miehekkeen kanssa kiinalaisessa syömässä. Kiinalaisesta kävelimme Class Ohlssonille, josta piti ostaa mm. kaapin"vaimentimet", semmoiset muovipalat (asuntolalle, kun kaapit pitävät kauheaa meteliä), mutta päädyinkin ostamaan läppärinkansi-koristeen (läppäriin, joka on rikkipoikkisärki tällä hetkellä). Classilta käveltiin Anttilaan, josta etsin samoja vaimentimia,ei tärpännyt. Hakusessa on myös kaappinippelit kotiin, semmoiset, joiden avulla kaappi "naksahtaisi" kiinni, nykyiset ovat aika kaameassa kunnossa. Missään ei vain näytetä enää valmistettavan moisia... Noh, Anttilassa muistettiin, että saunavuoro alkaisi puolen tunnin päästä, kipitettiin ruokapuolen kautta kotiin, ehdittiin saunaan juuri parahiksi. Yksi saunaolut ja mukavat lämmöt rentouttivat mukavasti :)Tämä aiheuttikin sen, että mentiin nukkumaan klo 22 :D Mitäs me hurjimukset :P

Lauantaina oli töitä, mukava päivä kerrassaan. Osasin palvella asiakkaita alusta loppuun, ja moni jutusteli mukavia myös. Ns "ikäviä" asikkaita ovat ne, jotka tulevat huonolla tuulella ja ARMOTTOMALLA kiirellä, koska eivät malta maksaa pysäköinnistä. Hoputtavat ja marisevat, ja viimeistään kassalla hoputus saa aivot solmuun, ja syntyy vaan entistä kamalampi kokemus molemmille osapuolille :D Mutta näitä ei lauantaina tainnut olla. Töistä kipitinkin nopsaan bussiin, ja läksin isovanhemmille yökylään. Vein mukanani Muutaman siemenpussin. Isovanhempieni vanha talo on ollut suuren kiinnostuksen kohteena, Miina Äkkijyrkästä villisikafarmareihin ovat olleet kiinnostuneita ;) Saas nähdä mahtaako kukaan vaan haluta maksaa siitä, toivotaan. Kuten mamma sanoi, se on tavallaan heidän palkkansa vuosien maatilatöistä... Sattuisiko tänään tulemaan viking lotto potti, voisin ostaa tilan riesakseni ja harjoittaa puutarhuritaitojani siellä... *huokaus* unelmia unelmia, enköhän aikanani jostain löydä jonkin Oman kodin ja Oman pihan..

Vierailu sujui mukavasti, ja sain mukaani sunnuntaina kiitettävästi tavaraa asuntolalle. Mattoja, astioita, valaisin.. Mieheke haki mut autolla, niin ei tarvinnut bussilla kärrätä onneksi. Isovanhemmilta suunnattiin auton nokka kaupan kautta ystävälleni, jossa tämä avomiehensä kanssa poti flunssaa. Keltainen krysanteemi ja sitruunamuffinssit piristivät toivottavasti :)

Viikko 6 menee tosiaan työn merkeissä, tänään keskiviikkona tosin olen ollut koulussa, kun opetettiin suunnitelman lukua, jota ei muulloin olisi mahdollista suorittaa. Vihersuunnitelmien laatimista, lukua ja maanmittausta, ensin teoriassa ja sitten käytännössä kasvihuonetiloissa. Olin varmaan taas ainut ketä asia oikeasti kiinnosti :P Olen aina ollut utelias tietämään miten tuo maanmittausmasiina toimii, ja mitä tienvierillä seisovat äijät kolmijalkoineen ja tikkuineen tekevät.. NYT TIEDÄN :) Tulevassa meillä tulee hommaksi rakentaa tiilimuuri, ja näitä oppeja sitten sovellamme käytännössä.

Jään tänäänkin (olin siis ti-ke yön myös täällä) asuntolalla, T&S lähtivät jonnekin pariksi tunniksi, pääsin heidän koneelleen nörtteilemään siksi aikaa.. Pahoittelen sekavaa postausta, ja jälleen, kuvat uupuvat. Tai hetkinen, sopisikohan siskon kameran kortti tähän koneeseen.. hmm, tutkinpa asiaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)