10.4.2013

Väsynyt työmyyrä

2.4. aloitin uudella työpaikalla, ja olen viihtynyt todella hyvin. Kaikki vaikuttavat mukavilta, ja on huima tunne osatakin jotain! ;) Viime vuonna näihin aikoihin niin moni puuha oli täysin tuntematonta, ja nyt niiden kokemusten perusteella tiedän jo monenlaista. Jonkin verran kasveja on jo saapunut varaston uumeniin, mutta pihan puolella on vielä kovasti lunta ja jäätä... Ensi viikolla pitäisi jo avata ovet! Tällä viikolla on ollut paljon fyysisempiä työtehtäviä, ja sen huomaa, kotona menee tovi venytellessä ja palautuessa. Päivärytmi pysyy mukavasti kuosissa kun iltaisin on niin väsy, ettei tarvitse hakea unta.

Perjantai-illalla lähdetäänkin miehekkeen kanssa Tukholmaan! Ei olla ennen sen kummemmin yhdessä matkusteltu, mitä nyt mökillä viihdytään kaksistaan :) En muista mainitsinko jo, mutta voitin tosiaan visitstocholm-sivustolta siljan matkat ja scandicin yhden yön hotelliyöpymisen. Koska budjettimme ei ole mikään päätä huimaava, ollaan etukäteen suunniteltu syömiset ja liikkumiset niin, ettei niihin menisi "turhaa rahaa".. vaikka kyllä se laivan buffetti kovasti houkuttaa! Takaisin suuntaamme sunnuntai-illalla, joten jos euroja/kruunuja on vielä taskun pohjalla, varmaan sorrumme houkutukseen ;)

Takapihan kukkapenkki on jo pinnaltaan täysin sula, ja tulppaanin ja krookuksien tiitejä on näkyvissä lupaavasti. Aidan vierus on vallihautana molemmin puolin, ja nurmikko on aika vetelää... Saa nähdä pitääkö se laittaa kokonaan uusiksi vaan.

Nyt kello raksuttaa jo sen verran, että taidan hipsiä nukkumaan ;)

Ai niin, ettei tulisi pelkkää tekstiä, Suomessa vierailleen Mn kuvaama Mona poseeraa teillekin :)


Ja tässä Mn muutama kuva talviuinti-reissultamme, Ruissalon Saaronniemestä. Sauna on ihan uusi, ja löylystä on upea iso ikkuna merelle. Kelpaisi itsellekin kotisaunaksi ;)


Tuosta laiturilta moni rohkea sipsutteli hyiseen veteen, brrrh. Ehkä ensi kuussa itsekin tulee jo heitettyä talviturkki, mökille on yleensä menty vapun jälkeen??4 kommenttia:

 1. Ihana Mona ja keväiset kuvat.

  VastaaPoista
 2. Huhhuhhuh, ei minuakaan saisi tuonne jäämereen uimaan!
  Voi ihanaa, kai te menette puutarhamessuille, kun ne ovat siellä juuri samaan aikaan? Olen ystävän kanssa haaveillut, että messuilla voisi käydä kahtena päivänä, kun siellä on niiiiiiin paljon enemmän nähtävää puutarhamessuilla kuin meillä, ettei yhdessä päivässä oikein jaksa - kun menee laivasta messuhalliin matkustamiseen ja takaisin aikaa myös. Keskittyminen herpaantuu ja se harmittaa, kun messut on niin ihanat.
  Joka tapauksessa, mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 3. Kateeksi käy niitä, jotka pystyvät kylmään veteen menemään uimaan. Itse en pystyisi, hrrr.

  Oikein hyvää matkaa teille!

  Suloinen Mona:)

  VastaaPoista
 4. Kivaa reissua teille :)

  Minen mene veteen jollei se ole yli +30 asteista...

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)