31.3.2012

Tässähän minä!

Vaihdoin bloggerin ulkonäön uudeksi (itselleni näkyvä käyttöpaneeli yms), ja nyt on kyllä erinäköinen. Vaatii hieman totuttelua.

Mutta tosiaan, tässähän minä! Aloitin maanantaina työt puutarha-alan liikkeessä, ja olen viihtynyt erittäin hyvin! Työ on fyysistä, ja kroppa ei ole moiseen tottunut. Illat on menneet levätessä ja venytellessä. Työkavereita on 7, ja heidän kanssaan olen alkanut elvyttää taimistoa, että se olisi avaamiskunnossa huhtikuun lopulla. Kasveja on saapunut tukuista joka päivä lavallisia, ja ne puretaan laatikoihin, ja laatikot rullakoihin. Nostelua, siirtelyä ja kiipeämistäkin, niin korkeita ovat osat kasvilavoista saapuessaan.

Marjapensaita, pihapensaita, on tuttua ja uuttakin. Jokaisen kasvilajin ja -lajikkeen kohdalla olen tietysti miettinyt sopisiko kyseinen kasvi meidän pihaan tai mökille ;) Toistaiseksi olen vain ihaillut, ainut "Mahdollisesti"-listalle päässyt on syreeni. Omalla pihalla en ole jaksanut mitään touhuta iltaisin! Onneksi ei siellä olekaan paljoa tämän hetken hommia, niin ei harmita.

7,5 tuntia päivässä ulkona on todella verottavaa! Aurinko on paistanut suurimman osan viikkoa, niin on ollut mukavaakin, pari aamua on ollut aika kylmiä, ja yhden iltapäivän satoi. Onneksi omaan kunnon työvaatteita.

Tänään olisi tarkoitus rentoutua, ja etsiä Monaa lenkittäessä pajunoksia. Tahtoisin isoon maljakkoon pajunkissoja, ja ajattelin pajusta (tai koivunoksista) työstää oveen keväisemmän kranssin. Kuvailen myös jotain tänne blogiin laitettavaa, kumpa aurinko jo ilmestyisi lämmittämään.

Kaunista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kaunista viikoloppua myös sinne:)

    VastaaPoista
  2. Työsi kuullostaa mukavalta. Mikäpä sen mukavampaa kuin olla kasvien parissa.

    Mukavaa viikonloppua : )

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)