9.3.2012

Inspiraatio/motivaatio hukassa

Täällä bloginpitäjä voivottelee ja pitelee päätään. Ei ole yhtään inspiraatiota koulujuttuihin!

Mun oli tarkoitus valmistua tänä keväänä, mutta kolmen viikon flunssailun takia missasin viime syksynä pihasuunnittelukurssin, ja ilman sitä ei voi valmistua. Ja se järjestetään seuraavan kerran tänäsyksynä. Mutta ei siinä mitään, sovin opettajien kanssa että suoritan sen sitten ja valmistun silloin. Mutta nyt olisi oppari tehtävä ja pari keskeneräistä kansiota, parit tunnistuskokeet ja muuta sen sellaista. Tuijotan tyhjiä sivuja enkä keksi mitään..... Ehkä huomenna?

Pääsemme ryhmämme kanssa johonkin retkellekin ennen kuin pääsemme kesälaitumille, olisiko lukijoillani ideoita mihin tämmöisten melkein valmiiden puutarhurien kannattaisi matkata Suomessa? Mikä olisi nähtävä? Itse ehdotin Tukholman messuja, mutta siinä taitaa olla a)liian aikainen ajankohta ja b) Tukholma ei ole tähän mennessä ainakaan ollut Suomessa ;D

Opparinihan käsittelee tätä takapihaprojektiani. Näin paljon lunta vielä päällä! Aurinko on kuitenkin paistanut useina päivinä, ihanaa <3 Koitan tässä keksiä kaikkia hienoja näkökulmia ja lausahduksia miten olen Suunnittelut kaiken etukäteen ja Miksi olen mitäkin tehnyt. Sehän ei ole yhtään minun tyyliäni ;) Kaikkea pitää kokeilla ja testata ja sitten kasvi joko selviää tai ei! Jos selviää, sitä voi siirrellä, jos ei, ostetaan uusia..... Mutta se ei vissiin ole kovin ammattitaitoinen tapa... huoh.


6.2.2012 oli ihana päivä, Mona on ollut meillä 6kk <3 nopeasti aika rientänyt

4 kommenttia:

 1. Toivota sinulle inspiraatiota että saat koulusi valmiiksi.
  Uskon että onnistut.
  Netistä varmaan löytyy paljonkin tulevia puutarhamessuja suomessa.

  VastaaPoista
 2. Aika ikävää, että sun valmistuminen venyy yhden kurssin takia. Olisiko sitä kurssia mahdollista suorittaa jossain toisessa koulussa, ja valmistuisit ajallasi? Esim. jossain opistolla iltakurssina..

  - C-linja

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)