1.3.2012

Kotimme

Tässä hieman kuvia meidän opiskelijakämpästämme! Eilen kävi vieraita niin tuli vähän siivottuakin, kehtasi kuvatakin ;)

Olohuone makuuhuoneen luota/takaovelta

Ikean taulut, pöytä isovanhemmilta, sohva olikin jo edellisessä asunnossa. Ja kirjahylly tursuaa pääasiassa minun kirjoistani :D


Takapihan ovelta kuvakulma, nurkassa kiinteä kaapisto, vieressä ikean lackpöytä, matto oli muistaakseni sotkasta. Vasemmalla taustalla näkyy keittiön pakastin. Mona ottaa päikkäreitä sohvanurkassaan.


Tylsä ja kapea/ahdas eteisemme. Valaisin ikeasta. Vasemmalla olisi pieni vaatehuone/komero, mutta sitä en alkanut kuvaamaan! :D se on semmoinen ikuinen sekasorto, huh...Vastapäätä tuulikaapin ovi ja siitä vasemmalla on kylppärin ovi. Kylppärissä oli niin pimeää (lamppu paloi juuri) ettei tullut sieltä kuvattua.Keittiötä eteisestä kuvattuna. Tiivis tunnelma istua pöydän äärellä, mutta hyvin siinä sai kolme henkeä nautittua pullakahvit :)

olohuoneesta kuvattuna.

Ja mikronurkkaus + hella. Jääkaappipakastin oikesssa reunassa.


Ja vielä olohuonetta keittiöväliköstä.

 Ja takaovi/tietokonenurkka :)
Makuuhuonetta eteisestä

Seinätarrat ovat pysyneet hyvin paikoillaan ja elävöittävät kivasti valkoista seinää. Oikealla on vielä lipasto, monan kantokoppa ja 1 kiinteä kaapisto :) samanlainen kuin olohuoneessa.


Hirrrrmuisen liukas keli ulkona! Pelkään että liukastun vielä Monan päälle, ei jäisi kuin pannukakku jäljelle...

Painonpudotuksessa oli kuukausipunnitus, ja nyt vaaka näytti painon pudonneen vain 2,1kg. Eli hieman tuli jo takaisinkin kuun sisään kun en ole jaksanut kaloreita laskea ;) Noh, kunhan ei enempää hiivi takaisin!

Maaliskuu koitti, ja karkauspäivänä tienasin vain hamekankaan ;D aloitan myös työt oman alan liikkeessä (en paljasta missä Varsinais-Suomen alueella) tämän kuun aikana! Juhannukseen asti olisi ainakin alustavasti tarkoitus työskennellä....

2 kommenttia:

  1. Kivaa päästä kierrokselle :)

    VastaaPoista
  2. Kauniilta näyttää! Ihanat nuo kukkataulut

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)