2.2.2012

Keskiviikko

24.1. kylvetyistä timanttikukista huimat 1 kpl on noussut pinnalle. Netissä tosin sanotaan itämisajaksi 10-30 päivää, joten jatkan kärsivällisesti päivittäistä kuikuilua  :)


Ja nyt jatkuu ajatusleikki, jonka aloitin viime viikolla:

"Jos minulla olisi kaikki maailman rahat, mitä viisi tärkeintä kohdetta (ilman materiaalisyyllisyyttä) hankkisin!"


Ensimmäisenä hankin meille oman kodin, josta kirjoittelin täällä.

2. Lähipiiri.


Kun kerran rahaa olisi kuin roskaa, toisena projektinani olisi lähipiirini avustaminen.

-Isovanhemmat

Isovanhempani viihtyvät varmasti nykyisellä sijainnillaan, mutta talo on aika vanha, eikä oikein vastaa heidän nykyisiin tarpeisiinsa. Siispä Kukkahattuneiti lähtisi pullottavan pankkitilinsä kanssa paikalle, palkkasin parhaat asiantuntijat ja heidän avullaan kunnostaisin talon 2000-luvulle. He ovat itse korjauttaneet ulkolaudoituksen, katon ja ikkunat, keittiön ja putkia. Asioista tietysti kysyttäisiin heiltä, en vain jonain heidän kauppareissunsa aikana saapuisi ja laittaisi taloa oman mieleni mukaan! Mutta kylpyhuone uudistettaisiin. Tehtäisiin sellainen pehmeä, kylpylämäinen tunnelma. Esim näillä laatoilla voisi tulla kiva.Uusi pyykinpesukone olisi ehdoton. Saunaa fiksailtaisiin silleen, etteivät lauteet olisi niin kovin jyrkät kiivetä. Kiuas menisi päälle jostain seinäkatkaisijasta, ei tarvitsisi kumarrella. Wctä laajennettaisiin. Lattiat voisi vaihtaa koko talosta. Isovanhemmat ovat myös kaivanneet piharakennusta, semmoinen onnistuisi äärettömillä rahoilla kevyesti. Talosta puuttuu myös säilytystilaa.

-Sisko

Siskolle ostaisin tilavan kaksion.Joku rivitalo voisi sopia, sen takapihalle voisi rakentaa ulkoiluaitauksen tämän villeille kissasiskoksille :D olisi rauhallisempi meininki sisätiloissa? Voitaisiin myös ajaa siskon kanssa yhtäaikaa ajokortit, kun kerran olisi varaa.

Siskon kissat-Miehekkeen suku

Miehekkeen vanhemmat, isovanhemmat ja veli asuvat varmasti mieluisissa paikoissa, mutta kaippa sitä kaikille jotain keksisi. Miehekkeen veli ainakin kaipaisi uutta autoa...


-Rakas ystäväni M

Tämän ihanaisen yllättäisin totaalisesti. Minulla on juoni punottuna jo alustavasti lottovoiton varalle, mutta pointti siinä on, että ostaisin ystävälleni ja tämän miehekkeelle talon/maatilan, ja antaisin kylkiäisiksi sen verran pesämunaa, että saisivat sen mieleisekseen.

1 kommentti:

  1. Ihanan suloinen, säälittävä alku..toinen pieni..mutta siitä se alkaa, viherrys nimittäin, kohta tuossa ruukussa on tungosta.
    Ihanat kissat, katsovat kovin kysyvästi...

    Mukavaa viikon jatkoa sulle.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)