15.2.2012

Hiljaa hyvää tulee...

Helmikuun ekasta päivästä on nyt tippunut 3,3 kiloa. Hiiiiitaaasti, mutta sentään alaspäin menossa :) Eipä muuta raportoitavaa tällä kertaa! Jatkan opparin kirjoittamista.

3 kommenttia:

 1. Ja millä sinä sen oikein teit?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anja!

   Kesällä tiputin melkein 8 kiloa joista pari hiipi kesällä takaisin, ja nyt oon samalla tyylillä jatkanut, eli kalorien laskemisella.

   www.kiloklubi.fi on ollut se auttava tekijä. Ilmainen palvelu, johon pitää rekisteröityä, mutta sekin on ilmaista. Sinne kirjoitan ylös kaiken mitä syön, ja se sitten näyttää liikennevalotyylillä onko ruokavaliossa liikaa rasvaa, onko se oikeanlaista jne, saanko tarpeeksi kuituja, syönkö tarpeeksi kasviksia, ja onko ruokavaliossa liikaa herkkuja.

   Oon laittanut sinne mun pituuden ja painon, ja sen, etten liiku melkein ollenkaan. Sinne myös laitoin tämänhetkisen "maalin", eli -10kg. Ohjelma laskee miten paljon saan siten syödä, että jokaiselle päivälle jäisi pieni kalorivaje, eli laihdun piiiikkuisen per päivä tai että vaakalukema ei ainakaan nouse ;)

   Kesti hetken oppia käyttämään tuota, mutta nyt jo käytän ohjelmaa päivien ruokailujen suunnittelussa. On helpompi syödä terveellisesti, kun tiedän missä kalorimäärissä liikun! Aamiaiseksi 3dl kuntokaurapuuroa, 288 kaloria, ja kuitupallo kertoo että saan siitä 16g kuitua, joka on jo hyvin per päivä, mutta suositus olisi25g per päivä. Kasviksia pitää syödä sen mukaan 400g per päivä, että saa mittarit punaiselta keltaiselle, ja 600g että saa vihreää valoa ;)

   On se ollut vaikeaakin. Mieheke on todella herkkusuu, ja minulla ei ole mitään itsehillintää. jos kotona on herkkuja, ne katoavat vaikka keskellä yötä, kun hiivin jääkaapille makeanhimossani. Siksipä nyt mieheke on suostunut herkuttelemaan kodin ulkopuolella :)

   Voisinkin huomenna kirjoittaa tästä postauksen :)

   Poista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)