21.10.2011

Syysloma viiletti ohitse...

Mitä, melkein perjantai jo taas? :) Olin sunnuntaista lähtien isovanhemmillani maalla Monan kanssa, ja viihdyimme loistavasti. Olin kovin laiska kameran kanssa ja viuhdoin siellä sun täällä niin ahkerasti, ettei oikeastaan edes ollut vapaita käsiä kuvaamiseen... Tiedätte varmasti tunteen ;) Sunnuntai-ilta meni totuttaessa 17v Mimmi-kissaa Monaan ja toisinpäin. Mimmi ei lämmennyt, ja Monaa selvästi pelotti tuo villikatseinen rautarouva :D Mona nukkui yön vieressäni, ja Mimmi n. 5metrin päässä tyynyllään. Mimmin tuntien tuo oli jo suuri voitto!

Mimmi huhtikuussa 2009Maanantaina pesin Monan putipuhtaaksi, ja sukulaispariskunta saapui vierailulle. Monaa sitten ihasteltiin ja siliteltiin ja kehuttiin maasta taivaaseen. Meinasivat että Mona on varmasti jo Espanjassa koulutettu hyvin kun käyttäytyy nätisti... Minä elättelen toiveita että minullakin olisi jotain vaikutusta!Aamupesun valkaiseva vaikutus kumoutui heti vieraiden lähdettyä, piha oli sateen jälkeen kovin kurainen, mutta pienen koiran vauhti vain yltyi ravan roiskuessa....

Tämmöisen kranssin väkersin viime vuonna 10.10. Mihinköhän olen piilottanut sen? Tekemäni vaahteranlehtikranssi ei oikein viihdy lämpimässä rappukäytävässä...Tiistaina käytiin Isossa metsässä sienestämässä, ja Mona kulki siellä vapaana mukana, vaikka alueella onkin susia ja ties mitä mörököllejä. Suppilovahveroita löytyi, Mona pysyi lähettyvillä ja yritti myös ohimennen mutustella peuran papanoita, iy. Tiistai-illalla siskoni saapui paikalle kahden kissansa kanssa, kissat täyttivät elokuussa vuoden, Suklaa ja Toffee. Mona olisi tehnyt samantien lähemmin tuttavuutta, mutta ei sitten uskaltanutkaan kun toiset köyristivät selkänsä, asettuivat sivuttain ja pörristivät kaikki karvansa pörhölleen! :D Se oli uskomattoman naurettava näky meistä ihmisistä, mutta Mona pysytteli varmuuden vuoksi kauempana. Monan kääntyessä muualle, kissat lähtivät uteliaina Monan perään, uteliaasti sipsutellen. Jos Mona kääntyi katsomaan hännystelijöitään, piti kissojen joko juosta karkuun tai pörhennellä äkkiä taas katu-uskottavasti :) Mimmi ei lämmennyt nuorisolle, makoili jakkarallaan ja sähisi kiukkuisesti uteliaille penskoille jos nämä julkesivat lähestyä. Kaikki kuitenkin osasivat olla saman katon alla, onneksi neliöitä riittää. Ulkonakin on niin viileää ja märkää, ettei 17v Mimmi voinut pakoilla koko aikaa ulkona, kuten vuosia sitten kun kesällä koitimme tutustuttaa sitä fretteihini :D

Siskon kissat nuorempina :)


Keskiviikkona sisko tapasi kavereitaan ja minä "korjasin" isovanhempien tietokonetta ja nettiyhteyksiä. Harmittaa kun en ole tarpeeksi nörtti! Osaan perusasiat ja vähän enemmänkin ehkä, mutta tietokoneen fyysinen puoli prosesseineen ja suorittimineen ++ on tuntematonta aluetta. Kone käynnistyy nyt nopeammin ja uusi mokkula toimii nyt jotenkuten, mutta ei niin kuin pitäisi. Ja voin vaan arvailla mitä se keksii sillä aikaa kun minä en ole vahtimassa.... Toivotaan parasta!

Torstai, eli tänään...vuorokausi ehti kyllä jo vaihtua perjantaiksi, kun tätä kirjoittelen... kuitenkin, torstai meni vaan eläimien kanssa ollessa. Isovanhemmat kävivät hoitamassa asioitaan, olimme siskon kanssa "talovahteina", tai ennemminkin vahdimme eläimiämme :D Kävin Monan kanssa metsälenkillä,  ja tutkittiin pihaa ja peltoa. Kaikki rikkaruohot tietysti takertuivat Monan turkkiin, ja kuraa oli naama ja rinnuskin täynnä... mutta mitäs moisista, vedellä ja pienellä nyppimisellä ne lähtevät!

Perjantai on pyhitetty opiskelulle, ja lauantaiksi toivoisin aurinkoista keliä, että ehtisin pihalle vielä myllämään. Lauantaiksi toivoisin jotain rentouttavaa vapaa-aikaa ja sunnuntaina pitääkin jo valmistautua Raskaaseen viikkoon. Sain eilen sähköpostilla kuulla, että meillä on kukkasidonnan näyttöviikko. Muutama kirosana pyörii mielessä, mutta Sisukkaana Suomalaisena aion talssia sen miinakentän yli hitaasti mutta varmasti.

Aurinkoista viikonloppua kaikille, pitäkää peukkuja ensi viikolle!

1 kommentti:

  1. Hauska viikko selvästi:)

    Tsemppiä ja onnea tulevaan näyttöviikkoon!

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)