2.10.2011

Alkaa tämä sairastaminen pännimään

Yskä sen kuin jatkuu! Siis onko ärsyttävämpää. Omaan kohta ikuisesti tämmöisen palaneen viskibasson äänenäni, kun yskintä polttaa kurkunpäätä. Koko ajan kutiaa kurkussa, ja nenä vuotaa kunnon tavaraa. Yskä on kuivaa ja hakkaavaa, ja taas tuli ennen nukkumaanmenoa illan ruuatkin ylös kun tarpeeksi yskitti. Ja se yskänlääke siinä mukana. Huokaus.

Noh, toivottavasti taas arvostan yskätöntä aikaa jahka tämä poistuu. En meinaa millään jaksaa levätä. Syksy kutsuu kuvaamaan, tutkimaan ja kaivelemaan puutarhassa, mutta näin puolikuntoisena ei vissiin saisi olla peffa pystyssä uudella pihalla äheltämässä. Hiki tulee ekassa viidessä minuutissa ja yskä pistää kaksinkerroin. Huoks. Koululta nappasin syksykuvan. TAHTOO! Kukkasipulit polttelevat kassin pohjalla ja haaveet vilisevät villinä mielessä. Tulisiko lotossa vähän enemmän? Niin voisin toteuttaa haaveitani:  Kun tahtoisin etupihalle pallotuijaa ja puksipuuta. Isot ruukut rappusten molemmille puolin. Niihin ehkä ne puksipuut? Niihin sitten jotkin pihavalot? Asetelmaksi kotain kaunista valko-pinkkiä syklaamia, kanervaa ja hedettä? Oveen vaahteranlehtikranssi, ja päälle vielä koristeomenoita?
 Takapihalle olisi ihana saada kunnon lauta-aita, portilla. Aidan taakse vaikka marjakuusiaita. Pihan nurkkaan kunnon kokoinen japanivaahterantaimi. Yltiöpäin kukkasipuleita maahan. Kuunliljoja. Ensikesänä koristeheiniä, auringonkukkaa, tähtisilmiä,kohoyrttipenkki, grillausalue ja kaunis nurmikko.

Semmoisia pieniä ja vähän kalliimpiakin haaveita täällä pyörittelen. Käväistiin perjantaina sen verran mökillä, että sain pihatarvikkeita.
Nyt taidan koittaa uudestaan tuota nukkumista.

1 kommentti:

  1. Kivat kuvat ! Ihana toivelista sinulla, ottaisin myös...

    Tuo flunssa kuulostaa aivan samalta jota muutama ystävä on potenut.

    Toivottavasti se paranee pian!

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)