30.6.2011

Kesän viettoa

Parveke on täydessä kukassa, mutta puutarhuri on edelleen jalat ylhäällä ja lekottelee. Nykyinen asuntomme on helteillä aikast ykkönen! Läpitalon huoneisto, joten läpivedolla saa nopeasti tuulettumaan ja viilentymään. Makuuhuone on pohjoisen puolella, ja aurinko porottaa oikeastaan vaan parvekkeelle, jossa olenkin pitänyt ikkunalaseja osittain auki yötäpäivää :)Puhelin on oikkuillut maanantaista (luulin jo rikkoneeni sen juhannuksena, kun tiputin puhelimen mökkalliolle  :P) , kummasti en pysty kotona soittamaan, enkä vastaanottamaan puheluita. Kaupungilla yms toimii, ja kun kävelen 200-300metriä kotoa, toimii se taas.. Tekstiviestit ovat kulkeneet kuitenkin. Onneksi sähköposti DNA:lle saikin puhelut tänään taas toimimaan :)

Viime postauksesta oli näköjään tekstit hävinneet, lisään ne tässä heti pikimmiten :) Viikonlopuksi suunnataan Taas porukalla mökille, taidan suunnitella uusia perennoja kukkapenkkiin, kun on aika tyhjää siellä ;)

4 kommenttia:

 1. Mukavaa mökkiviikonloppua!

  Tiedossa taitaa olla helteinen viikonloppu. Olen Paavo Nurmi maratonilla lauantaina, saa nähdä, kuinka käy...

  VastaaPoista
 2. No niin! Nyt hermostuu täällä taas yks ihminen tähän bloggeriin! Tämä on kolmas kerta, kun yritän laittaa sulle kommentin!

  Eli: olen jo aikoja sitten huomannut, että olet blogini lukija, mutta en ole päässyt blogiisi. Nyt oli kiva, kun olit jättänyt kommentin, niin pääsin sitä kautta tänne. Kiva!

  minullakin oli laiska päivä, mutta onneksi tuli ne Monacon häät!

  oikein kivaa mökkiviikonloppua!

  T.Tuike unelmaelämää? -blogista

  VastaaPoista
 3. Onpas uhkeat petuniat sulla! Itsekin ostin yhden petunia-amppelin väriä antamaan, mutta nyt kukintoihin on ilmestynyt ihmeellisiä harmaita länttejä. Liekö sade vaurioittanut vai mikä lie.

  VastaaPoista
 4. Sussi: Kiitoksia! Toivottavasti Maraton sujui!

  Tuike: Aijaa, aikast ikävää että blogger tekee noin hankalaksi lähestymisen?? :o kiva että pääsit kuitenkin vihdoin!

  Parsipuutarhuri: Kiitoksia! Nuo ovat kyllä jaksaneet kukkia upeasti huolimattomasta viherpeukalosta huolimatta :) Harmaat läntit voi hyvin olla sateen vahinkoa, toivottavasti uudet aukeavat äkkiä tilalle!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)