27.6.2011

Juhannus takana

Jälleen ihana pelargoni alkoi kukkimaan. Pinkki-valkoista teemaa kukkien väreissä :)

Juhannus vietettiin, missäpä muualla kuin mökillä. Keskiviikkona käytiin porukalla kaupassa, ja torstaina klo 15 jälkeen töräytettiin liikkeelle. Matkalla ostettiin vielä loimulohta, ekaa ja vikaa kertaa, ja sitten täpötäysi automme köröttelikin rauhassa venesatamaan. Mistään ruuhkasta ei ollut matkalla havaintoakaan, vettä tosin satoi senkin edestä. Meri oli kuitenkin sillä hetkellä tyyni (merivesi oli kyllä mielettömän korkealla!), ja 4 henkeä + koira pääsivät ehjinä perille :) Pian ilma sitten jo kirkastuikin.

Herukkapensaat alkavat kasvattaa tänä kesänä jo kunnon lehtiäkin :)

Tätä pientä aukiota pitäisi hieman kurittaa, kaikenlaista heinää puskee jo turhan korkeana. Taidetaan kysyä leikkuria lainaksi mökkinaapureilta :)

Torstai-illalla tuuli yltyikin jo, ja tässä pieni videopätkä kelistä :D Dixie, uskollinen ystävä, piti vahtia ettei meri syö meitä :) Sen turkki vain hulmuaa tuulessa


Tämä kuva sitten taas onkin jo lauantailta, kun Dixiekin sai juhannusherkuksi hirvenluun :) Paikallisesta Faunattaresta ostin, eikä tuo ohut luu maksanut kuin pari euroa! Onnessaan tämä sitä järsi, mutta kyllästyi aikast pian, jäljelle jäi aika paljon :)3 kommenttia:

  1. Siellähän on löytynyt keppiaarre purtavaksi:) Ihan kuin oma koirani aikoinaan:)

    VastaaPoista
  2. poikkeama: kiitos :)

    Sussi: itseasiassa hirvenluu eläinkaupasta, mutta keppimäinen kuitenkin ;)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)