22.2.2011

Vuosi 2010 kuvina (tammi-huhtikuu)

Ajankulukseni keräsin tämmöisen, toiset taisivat tehdä sen lähempänä uutta vuotta, minä inspiroiduin vasta nyt! :) Laitan osissa, täytyy tässä välissä kipaista asioilla ;)

Tammikuu 2010

Tammikuu taisi olla 2010 aika samanlainen kuin nyt 2011. Opiskeluntäyteinen, ja vilahti nopeasti ohitse :)
Parveke oli talviteloilla, laatikossa talvetuskokeilussa tulppaaneja.


Helmikuu 2010

Helmikuussa sain huoneen koulun asuntolalta! Oli todella jännittävää päästä pienestä yksiöstä, ikäänkuin omaan asuntoon taas. Välimatka ei meidän suhdetta muuttanut, itseasiassa taisi tehdä hyvääkin, kun saatiin omaa tilaa ympärille :)

Puiden leikkuuta oli enemmän kuin tarpeeksi! Koulun omenatarhalla riitti leikattavaa, ja käytiin muidenkin pihoissa siistimässä. Tässä linnun kyhäämä pesä(?) mansikkakankaan suikaleista.

 Vietimme helmikuussa myös hurrrrrrrjan lauantain parhaan ystäväni Mn kanssa, koulun laavulla! Kertakäyttögrilli, makkaraa, ja termospullossa teevettä.. Ai että oli ihanaa! Kaksi hiihtäjää meidät ohitti, muuten ei muita näkynyt. Eikä tämä edes ole kaukana sivustyksestä ;)

Hiihtolomalla 2010 kävin isovanhemmilla, ja vaikka en sillon tiennytkään, kävin viimeistä kertaa heidän vanhassa talossaan. Olisin halunnut kuvata koko talon huone huoneelta, mutta mamma hoputti, ja sanoi, että ehtisin kyllä kuvaamaan joku toinenkin kerta... Olisi pitänyt vaan kuvata, nyt talo on myyty ja sitä remontoidaan/entisöidään hurjaa vauhtia. Onneksi talon myyminen ei ollut minulle niin paha pala kuin pelkäsin.

Rappuset vintiltä eteiseen


Mammalla oli viime vuonna taimien kasvatus jo kovassa vauhdissa, pitääkin pistäytyä katsomassa, joko tänä vuonna on osattu ottaa rauhallisemmin ;)

Maaliskuu 2010

Maaliskuun postauksia selatessani, huomasin, että silloin oli niin kovasti jäätä satamassakin, että Viking Linen risteilykin peruttiin!

Maaliskuussa oli taas pinna kireällä luokkalaisten kanssa, koululla oli vaihtelevia tunteja, puiden leikkausta, kasvihuoneella käytäntöä jne.. Aika vähän kuvia oon kuitenkin ottanut :o

Tää on aika pirtsakka, nähtävästi olen keittiössä (pinkit seinät) kuvannut narsisseja :)

 

Maaliskuussa oltiin Turun taidemuseossa puolalanmäellä, Floromania-näyttelyssä, ja esiteltiin senioripäivänä parvekeistutusten tekoa :) Minun ja luokkalaiseni Tn pöytä, jossa oli esillä valmiita istutuksia:
 Maalis-huhtikuun vaihteessa sisko muutti hieman isompaan yksiöön :)

Huhtikuu 2010


Äidin kuolemasta tuli huhtikuussa 8 vuotta täyteen. 8 vuotta... ikuisuus ja ei mitään. Toisinaan ikävä repii kappaleiksi, toisinaan se on vain arkea. <3
Koulun ruokalan edustalla kevät alkoi näkyä, ihanat auringonkeltaiset krookukset ilmoittivat siitä olemassaololaan!


Mimmi 16v nauttii kun pääsee isovanhemmilla yökyläilijöiden viereen nukkumaan. Harmittavasti se vaan vie pienestä sohvasta aika lailla tilaa, varsinkin jos venyttää itsensä pitkin pituuttaan.. Miten tämmöiselle pörrökasalle voisi silti sanoa Ei? :D

Kappas, tämmöisiä olivat pikkutaimina ostetut pelargonit!


Leikkasin myös isovanhempien pihassa omenapuuta, sen verran mitä mamma antoi ;) enemmänkin olisi voinut...


Tästä katkeaa vuosi 2010 kuvina, pitää lähteä sinne asioille!

2 kommenttia:

  1. Kiva tämmöinen *vuoden kertaus*. Miekin tein ihan vaan kuvista joka kuukaudelta koosteen.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)