5.2.2011

Etäviikkoon sisältyy sairaanhoitoa, etätehtäviä ja kirpputoreilua

Maanantaina oli puoli päivää viherkasvien hoitoteoriaa koululla, sen jälkeen käväistiin kaupassa miehekkeen kanssa. Mieheke valitteli vatsaansa, ja oli kovin kalpea, tiesin siinä vaiheessa jo että se olisi sama pöpö, minkä minä sairastin perjantai-illalla (torstaina todella paha olo, vatsa sekaisin perjantaipäivän-illan).. Ostimme välttämättömimmän, ja kotona toinen painui peiton alle. Ei mennyt tuntiakaan kun oksentelu alkoi. Mikään ei pysynyt sisällä. Kamalaa kuunneltavaa, ja vierestä seurattavaa, ressukka :/ Onneksi oli mehua, vissyä ja gefiluskeittoa kaapissa. Oksenteluvaihe kesti n. viitisen tuntia, ja sitten vaihtui kuumeeksi. Olin sisar hento valkoinen (onneksi tosiaan meillä oli tämä viikko pelkkiä etäpäiviä), ja kannoin juotavaa, keittoa ja kipulääkkeitä, toinen lojui sängyn pohjala tiistainkin.

Keskiviikkona  maistui jo ruokakin, ja torstaina käytiin mun koululla hakemassa papereita ja läheisellä kirpputorilla. Löysin sattumalta kaksi Kukkiva kotini-kansiota, luokkalaiseni kun mainosti maanantaina löytäneensä moiset toiselta kirpputorilta viikonloppuna! Jos joltakulta löytyy tätä sarjaa kotihyllystä, olen kiinnostunut ostamaan koko kansiot tai sivuja omani täytteeksi!

Perjantai sujui kotona möllöttäen, ilokseni Thompson&Morganin siemenluettelo saapui vihdoin (1kk tilauksesta!), ja illalla tuli mapitettua muitakin puutarha-alan papereita projektikansiooni. Yksi kouluprojekti on kerätä asiakasneuvonta-kansio puutarhakauppaa ajatellen, toisessa projektissa kerätään viherkasvien tietoja hoito-ohjeineen ja sitten oli vielä... ai niin, 100 leikkokasvia! Projektien on oltava valmiina valmistuessa, joten niillä ei siis ole vielä Kauhea kiire.

Tänään lauantaina käytiin paikallisella kirpputorilla kiertelemässä :) Löysin pari isoa mappia edullisesti 2kpl 0,50€ (kouluprojekteihin), kissapatsaan tädilleni 1,60€, "Otavan uusi huonekasvikirja" vuodelta -88 4€, sekä lautapelin, jota olen metsästänyt vuosia! Sitä ei enää valmisteta, enkä ole mistään sitä löytänyt! Kaikki osat tallella, oikein hyvässä kunnossa ja hinta... 4€! Hihkuin oikein ilosta ja nappasin pelin ÄKKIÄ koriini :P Oikein hyvä saldo päivälle!

2 kommenttia:

  1. Hymm, kirppareilta ei kyllä löydä ikinä mitään jos sinne menee varsinaisesti metsästämään jotain. Silloin kun menee vain katsastelemaan kevyesti, nii silloin kyllä löytyy, ja oikein kunnolla löytyykin :D Näin ainakin minulla.

    VastaaPoista
  2. Kivoja löytöjä!

    Vatsatautia tuntuu nyt olevan kovasti liikkeellä, hyvä, että olette jo terveitä.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)