22.1.2011

Tässä vielä tänään kuvattuja kukka-asetelmia ja kimppuja. Kumman rakeisiksi jäivät kuvat, huomasin vasta koneella.. Täytyy tutkia kameran asetuksia..


Eilen ostin himoitsemiani tulppaaneja, 3,90e/10kpl nippu (maljakossa 20) Prismasta, maljakon ostin kesällä eurolla ,kirpparilta :) Ah, kaunista, piristävää <3


Luokkalaiseni N:n sitoma kimppu viikon vanhoista tulppaaneista, vihreistä ja muutama valkoinen alstroemeriakin on mukana.


N: tekemä tumma pöytäasetelma

N:n tekemä oranssehtava germini-oksaneilikka-pöytäasetelma

Tykkään tästä, (omakehu haisee,heh), vaikkei täydellinen olekaan. Korkea lasi/malja vaatisi hieman korkeamman asetelman, mutta kyllä tämmöinen menisi jossain juhlapöydässä, huoliteltuna :) Jälleen sama väri/teema/kukat kuin hautajaiskimpussa ja surulaitteessani.
Tämä on päivän viimeinen pikakyhäelmä, muut jo siivosivat rullakoita ja minä napsin roskiin menevistä kukista parhaimmat päältä ja tökin sekasortoiseksi pinkiksi pilveksi :DLasinen maljakko, pohjalle koristekiviä ja yksi pinkki germini,Volá! Omiin häihin (jos joku mut kihlaisikin ensin, kröh) voisi aikanaan soveltaa vastaavaa ideaa pöytäkoristeiksi ;)


Viikonloppu alkaa mahtavasti kun on koti täynnä kukkia :)Ja vielä lopuksi, chilin taimia! Aji Cristal ja Peruvian rocotolla sirkkalehdet jo etsivät valonsäteitä ikkunalaudalla :)Hienoja sanomalehtipottikokeilut :P


Päivä kului Skanssissa shoppaillen siskon kanssa. Oikein mukava reissu, törsäsin kohtuullisesti, löysin uudet farkut, alennuskirjan (Hyvä käytös, Hyvät tavat), pari alennuslankakerää ja ompelukoneöljyä! Olin ostohuumassa ostamassa paljon muutakin (ihania yrttioppaita, DVD-boxeja, verhoja, kukkia, koruja), mutta hillitsin itseni. Jos meinataan ostaa koira keväällä, pitäisi rahaa jäädä säästöönkin.  

OSUISIPA LOTON PÄÄPOTTI KOHDALLE, pliiiiiiiiis? Muutama nolla vähemmänkin kelpaisi <3

4 kommenttia:

 1. Riemastuin clin taimista kuin myös ihanista kukkakimpuista. Jokainen niistä ilahduttaa.
  Käy kurkkaamassa blogiini ja hakemassa oma tunnustushaasteesi!

  VastaaPoista
 2. Vau miten paljon sinulla on kukkia nyt ; )
  Ihana tuo tekemäsi valko-vihreä asetelma !
  Mukavaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
 3. Voi että sinulla ihania kukkia ja vauh, mikä nimimerkki. Rakastan kaikkia kukkia, ja nuo asetelmat hienoja. Löytyipä kiva blogi,

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)