15.1.2011

Hiljaiseloa...

On ollut vähän hiljaisempaa. Kova bloggaushinku, mutta materiaalia ei oikein löydy :P Kuvia ei ole tullut otettua, olin isovanhemmilla sunnuntaista 9.1 torstaihin 13.1., ja maanantaina 17.1 jatkuu taas koulu!

Ostettiin uusi pyykinpesukone, ja nyt koitetaan saada sitä sopeutumaan meille :'D heh heh. Vedenottoputki ei sovi hanaan, ja pesuohjelmat onkin aika lailla pidempiä mitä olin aatellut.

Aji Cristalit kasvattavat niiiiiin hentoa vartta, muita ei vielä näy. Ne olivat oman onnensa nojassa kun minä olin sukuloimassa, saa nähdä miten niiden käy jatkossa.

Olen kriiseillyt kasvien kanssa, toisena hetkenä tekisi mieli heittää kaikki roskiin ja elellä ilman, päätän etten YHTÄÄN mitään kasvata enää siemenestä jne, ja toisaalta selailen siemenluetteloita ja säteilen onnesta kun chilit puskevat pintaan ;)

Semmoista täällä. Turku on kulttuuripääkaupunki, seurattiin showta tvstä, sohvan pohjalta- lämpöisestä olohuoneesta, laitoin valot pois ja kynttilät parvekkeelle ja ikkunalaudalle. Olinhan se aika hieno show, ja juhlinta jatkuu kuulemma koko illan. Mjääääh, taidan nauttia yhden siiderin ja pakata asuntolaa varten kassin, sekä asetella isoäidiltä saamani ompelukoneen paikalleen ;)

2 kommenttia:

  1. Luin lehdestä avajaisista, oli kuulemma komea ilotulitus ja valoshow.

    Hyvää koulun alkua!

    VastaaPoista
  2. Luovat tauot on aina sallittua ja yleensä ne on tapeeseen.

    Mainitsen asiasta myös täällä, jota kysyit toisaalla, eli löysin blogisi huonekasvi-foorumilta.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)