4.1.2011

Lomaileva puutarhuriopiskelija

Koulu jatkuu vasta vk 3, joten akut sen kuin latautuvat. Olen uuden vuoden kunniaksi koittanut parantaa nukkumistapojani, ja herännyt jo melkein viikon ajan klo 8 :) Kummasti tulee lisätunteja vuorokauteen! Aluksi oli tosin kamalaa, kun kellon lyödessä 18, olin ihan valmis nukkumaan. Toiseksi iski vähän tekemisen puutekin, rättiväsyneenä piti keksiä Jotain, jotta sinnittelin n.klo 22. Jos menen aiemmin, herään liian ajoissa. Hienoa opetella 23-vuotiaana nukkumaan, heh. En ole koskaan ollut aamuvirkku, ja muutenkin nukun kovin levottomasti ja pätkissä.

Ehkä siihen tulee muutos, ilmoittauduin juuri liikuntaryhmään. 1.2 alkaa! Ryhmä on suunnattu naisille, ja erityisesti niillä, joilla painoindeksi on HUONOLLA tasolla. Voin kai tässä nyt sen paljastaa, että olen "vaikeasti lihava", eli painoindeksi on 36. *huokaus* mutta, siihen tulee muutos! Se todellinen minä paljastuu vielä täältä läskien alta!

Varasin myös ajan hammashygienistille, huomenna soitan kampaajalle ja menen illalla tyttökaverien kanssa elokuviin :)

Ostettiin uusi Donna-matto Sotkasta, on nyt suoristumassa :)

Ikeasta tarttui mukaan verhokangasta ja pari sohvatyynyä. Ovat juuri oikean malliset, mutta tuosta kuvio/väriräväkkyydestä ei tykätä, jahka saan ompelukoneen lainaan, huristan niihin jotkut ihastuttavat päälliset :P

Siemenluetteloita on tupsahdellut mukavasti postiluukusta, mutta en ole bongannut mitään "ihmeempiä" uutuuksia toistaiseksi. Toisaalta noita siemenpusseja on jo turhankin iso pino...

Chilit kylvin 2 päivää sitten :) Red Peruvian Rocoto, Canario, Champion, Naga Morich ja Aji Cristal ovat tämän vuoden lajikkeet. Caribbean Red Habanero kituu tuolla olohuoneen ikkunalla, saa nähdä innostuuko se keväämmällä kunnon kasvuun :)

1 kommentti:

  1. Paljon olet kaikkea tehnyt! Itse olen vielä puolinukuksissa, nukkuisin sekä illalla että aamulla pitkään:)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)