8.12.2009

Tiistai-illan puuhastelua

Työssäoppimispaikassa päivä kului hiljalleen. Niin normipäivä kun olla ja voi.

Illalla oon häärännyt kasvien parissa. Kovasti vaan alkaa olla nuupahtanutta ja kärjistä ruskettuvaa porukkaa. Suurin osa kasveista on käynyt tänään "tuomio"huoneessa, meidän kylppärissä :D Lämmin lehtien suihkuttelu juoksevan veden alla, lehtien leikkely ja lopuksi tolusumutus.. Kuin paraskin viherkasvikampaamo! Huomioita:

 • Toisessa kiinanruusussa lehdet olivat pahasti nuupahtaneet, ja yksi oksakin pehmennyt ja mennyt kasaan. Leikkasin sitä reippaasti, nappasin pari pistokas-oksaakin. 
 • Toinen kiinanruusu sen sijaan läpäisi tutkimukset kirkkain paperein <3
 • Sinikohtalonköynnöksestä piti Taas riipiä muutama miltein kokonaan mustunut lehti :/ Laitoin sille pienen tuen, josko se siitä piristyisi.
 • Kirjorönsyliljat EIVÄT sovi tähän asuntoon, saan harmaita hiuksia kun näen niiden nuupahtaneet ulkomuodot, urgh.
 • Hopeaköynnös..sai vain normikastelumääränsä, möllöttää hyllyn reunalla.
 • Raitamatti kellastuttaa edelleen osaa lehdistään, en tykkää. Selviäisi nyt talven yli.
 • Nukkumatista piti leikellä kuolleita lehtiä, mutta jäljelle jäi kuitenkin hyvännäköisiä lehtiä.
 • Peikonkämmen...veikkaanpa että se on seuraavana kuolinvuorossa. 1 lehti jäljellä. MIKSI?
Muut kasvit selvisivät normikastelulla, viirivehka ja arabiankahvi saivat myös lehtihuuhtelun, olivat niin pölyisiä. Haaveilen keväästä, lisävalosta ja isommasta asunnosta..

2 kommenttia:

 1. Oijoi. Huonekasvien kanssa voisin kyllä kunnostautua. Kylpyhuonetta eivät ole nähneetkään... *ryntää sumuttelemaan lehtiä*. Jostain syystä vaan jätän kasvit tuohon pöydänkulmalle, laiminlyön kastelun, toivon parasta. Melkein kuolleen arabiankahvin taidan lykätä parempaan hoitoon poikaystävälle... Onneksi tuonenkielo on superhelppo ja hieno, se ainakin selviää.

  VastaaPoista
 2. Mullahan noi kasvit tuppaavat olemaan täysin ilman huomiota kolme viikkoa neljästä, ja sitten koitan lähinnä elvyttää niitä :P

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)