13.12.2009

Mökkihöperyys iskee

Kumma miten nyt, kun saisi kotona möllöttää, niin ei millään haluaisi. Poski turvoksissa edelleen, ja aamuyöstä oli kipeäkin, oli vähän paha olokin :/ Burana auttoi ja vesilasillinen.

Eilinen leivontahetki onnistui, mitä nyt maustekakku alkoi kiusaamaan, eikä suostunut poistumaan vuuastaan .___. Mieheke kuitenkin tänään sen onnistui irrottamaan:


Nyt alkoi myös hieman ottamaan päähän että leivoin herkkuleipää, kakkua ja pipareita, kun en tosiaan saa itse syötyöä mitään niistä! Kakku menee kun murusiksi murustaa, mutta ei sekään kannata. Kasvissose keittoa vaan sitten , nam nam..

Tässä vielä kuva parvekkeelta (taas vaihteeksi :P). Kuvasta löytyy isoäidilleni joululahjaksi ostettu peikonpähkinän oksa. Jossakin aikakausilehdessä oli moista käytetty sisustuksessa, ja työssäoppimispaikasta ne menivät kuin kuumille kiville! Pitää mammallekin viedä moinen, eri asia sitten tykkääkö vai ei, heh. Ompahan jotain erikoisempaa, täytyy vaan muistaa sanoa ettei se ole mikään "tuhmien lasten" risu :P
Ohhoh, naakat juhlivat pihalla! Ainakin parikymmentä yksilöä lähipuissa, joku on tainnut käydä heittämässä jotakin ruokaa maahan... Tuskin naakat kuitenkaan ovat olleet kohderyhmä..  Tulee Hitchcockin Linnut mieleen :D Hetkonen, ihan kuin niillä olis tammenterhoja nokassaan! Ja pienessä tammessa ne tuossa pihalla istuvat... Jooh, olen virallisesti mökkihöperö naapurikyttääjä :D Lepäämään ->

6 kommenttia:

 1. Niin etkö sää saa syödä mitään vai et saa syötyä mitään? Jónilla ainaki oli parin tunnin syömis/juomis kielto ja sit se sai ja pystyi kyllä syömään. Mut ei sillä kyl mitään tikkejä ja tikin poistojakaan ollu et ehkä se oli pienempi operaatio ku sulla? Mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
 2. Ei mulla mitään kieltoa ole, mutta kun en saa suuta kunnolla auki ja pureminenkaan ei onnistu... Vedettiinkö Jónilta hampaat? Mulla oli toinen ainaki vielä pinnan alla, taisi molempia pitää vähän kaivella jne, ja tikit laitti ylös ja alas... Alahammasta kaiveltiin ja porattiin jne (yök, en halua ees tietää). Naama edelleen turvoksissa ja olo kamala... Pelkään että ne jotenkin tulehtuu.. iiks.. Perjantaina vasta tikit pois.

  VastaaPoista
 3. No voi :/ Joo siltä on nyt otettu kolme viisauden hammasta tänä syksynä. Viimenen oli vähän hankala, porattiin kans kuulemma mut ne parani kyl tosi nopeesti kaikki. Aika outoa et sulla on niin pahasti :(

  VastaaPoista
 4. No mä oon tämmönen nösväkkä kivunkestäjä.. Ja voihan se olla monesta tekijästä kiinni muutenkin, ehkä jostain puuduteaineestakin? Epäilen että noi tikit on taas aika tiukalla, viimeksikin oli ihan tuskaa, ja kauhee helpotus tuli sit, ku tikit napsittiin auki ....

  VastaaPoista
 5. Kipeältä kuulostaa. Minulla meni aikoinaan vajaan viikon verran, ennen kuin kipu hellitti. Paranemisia!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vierailusta blogissani! Auts, arvaa, olen menossa torstaina samaiseen operaatioon; alaleuassa viisaudenhampaat ihan poikittain ikenien sisällä... hui, en uskalla edes ajatella! Kaikesta huolimatta ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)