23.12.2009

Huomenta huomenta

Tämä päivä vielä! Sitten joulu! Miten tää aika taas hurahtikin...

Eilinen työpäivä oli itseasiassa oikein kiva! Työjakoa muutettiin niin, että paketointi oli pääosin toisen työkaverin vastuulla, ja kassa mulla :) Toisella on siitä kokemusta muutama vuosikymmen mua enemmän, joten kummasti se sujuu hujauksessa. Kyllähän mäkin niitä siinä käärin, paremmin sujui kuin ennen, ja toivotaan että kasvit selvisivät ilman traumoja ja paleltumatta koteihinsa. Sain myös laatia muutaman asetelman, ja tänään saisin valita itselleni vain tarvikkeiden hinnalla jonkinlaiset asetelmat. Voisi viedä miehekkeen vanhemmille ehkä jotkut kivat, jos kerkeisin tänään suunnittelemaan ja tekemään ne.

Menin aivan liian myöhään nukkumaan, ja heräsin vasta tasan yhdeksältä, kello oli soimassa jo puolelta. Argh, nyt harmittaa ja väsyttää. Keksin eilen illalla pyytää kolme kaveriani meille tänään töiden jälkeen glögille, vaikka kämppä oli hävityksen kauhistus.. Ilta meni siivotessa, ja onneksi mieheke lupasi leipoa joulutorttuja tässä päivän aikana, tällä kun on lomaa.

Ulkona sataa hiljalleen lunta, ja sitä on yön aikana tullut mukavasti lisää. Työkaveri sanoi, että mahdollinen lumisade-tuiskutus voi viedä asiakkaat, kun harvat ovat liikkellä.. Minä toivon niin :P Nyt vaatteet päälle, puuro nassuun ja töihin.

Oikein ihanaa joulunaikaa kaikille <3 Tämä neito suuntaa huomenna miehekkeen kanssa ensin miehekkeen vanhemmille, äidiltä isälle, ja sieltä kotiin, joulupäivänä mun isovanhemmille, ollaan yötä siellä. Odotan innolla jouluruokia!

2 kommenttia:

  1. Rauhaisaa ja makoisaa joulua!
    Meillä on menossa kinkku yöksi uuniin ja toivon että herään aamulla ajoissa ottamaan sen pois ;-)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)