26.11.2013

Lahja lapselle-keräys

Lahja lapselle- keräys on Turun ja Kaarinan seurakuntien alueella toimiva ihana vapaaehtoiskeräys, jossa diakoniaperheiden vähävaraisten/ vaikeissa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille etsitään lahjoja.

lahja_lapselle2013_joulukuva_web.jpg : 77Kb


Diakoniaperheet selvittävät lasten toiveita perheistä, ja antavat lapsille koodinimet yksityisyyden suojaamiseksi. Vapaaehtoiset "lahja-agentit" listaavat nämä, tyyliin "Maria, tyttö, 6 vuotta, California-barbie." Lasten koodinimet eivät siis kerro lapsesta mitään, ne määräytyvät seurakuntien mukaan. Lahjan hinta on maksimissaan 50euroa.

Tämän viikon torstaista, 28.11. lähtien lahjatoiveita voi kysellä klo 11-15 numerosta 040-3417660 tai täyttää sähköisen lomakkeen, joka ilmaantuu 28.11. www.turunseurakunnat.fi etusivulle. Lahjatoiveita välitetään 4.12 asti. Yleensä lahjatoiveen lisäksi annetaan vinkkiä mistä lahjaa kannattaa lähteä etsimään, agentit helpottavat siis lahjan hankinnassa mahdollisimman paljon.


Lahjan hankittuasi voit toimittaa sen Diakoniakeskukseen , Puutarhakatu 22 (30.11.-10.12. poislukien 6-8.12.) tai Kaarinan kirkolle, Voudinkatu 2 (2-5.12.) klo 11-18. Lahjan ei tarvitse olla paketoitu, paikan päällä on monta vapaaehtoista huolehtimassa siitä! :)

Olen toista vuotta nyt mukana tässä keräyksessä, olen Turussa vastaanottamassa ja paketoimassa lahjoja. Niin yksinkertainen tapa auttaa,ja helppoa tuoda joulumieltä muillekkin. Eikä vain lahjan saaville lapsille, joulumieli tarttuu lahjan antajiin ja muihin vapaaehtoisiinkin!  Vaikka et asuisi Turussa/lähiseudulla, voit toki mainostaa tätä lähempänä asuville sukulaisille ja tuttaville! 

Onko sinun asuinpaikallasi joulukeräyksiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)