14.10.2013

Buzzausta tuoksukynttilöistä

Buzz buzz! Eli Buzzador-kampanjaa täällä pukkaa! Eli buzzadorina saan osallistua erilaisiin kampanjoihin, ja tehtäväni on sitten esim. jakaa näytteitä ystävilleni ja kertoa heille/muille omista kokemuksista. Tällä kertaa sain kokeiltavaksi  lasiset Air Wick Black Edition-kynttilät (linkki valmistajan sivulle, mistä näkee videotakin). Tuoksuina on karhunvatukka-viikuna ja toisessa glögi/omenakaneli. 

Tuoksujen lisäksi kynttilöiden erityisominaisuutena on vaihtuva väri. Eli kun kynttilän sytyttää, lasin läpi alkaa loistaa väri, ja tasaiseen tahtiin kynttilä käy läpi  sateenkaaren sävyjä sinisestä-vihreään-keltaiseen-punaiseen (järjestys ei ole välttämättä juuri tuo, dementtia taitaa iskeä :D ). Tässä muutama kuva, illan hämärässä kuvaaminen olikin vähän haasteellista:


Kynttilöissä on ainakin näitä kahta kuviota, kuvio ei siis muutu, vain värit :)


Näistä tuli oikein kiva väriloisto takapihalle! 

Tuoksut ovat todella vahvat, kynttilät kun sisältävät eteerisiä öljyjä eli herkemmille/allergisille ei voi suositella, itsekään en sisällä taida näitä polttaa. Säilytyskaappikin tuoksuu jo aika voimakkaasti kun oven avaa :) Kynttilöiden valo sammuu samalla, kun kynttilän sammuttaa. Palamisajaksi luvataan jopa 30 tuntia! Näitä olen itse nähnyt ainakin ihan peruskaupoissa kuten K-supermarketeissa ja Prismoissa. Ohjehinta on 6,50€.

Onkos kukaan muu bongannut näitä?


1 kommentti:

  1. Tuo vaihtuva väri on hauska. Tuoksu taitaa olla vain liian voimakas minulle.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)