2.12.2010

Eilen mukavaa, tänään ei niinkään...

Tiistaina 30.12 ystäväni M tuli kylään, ja koska mieheke oli opiskelemassa kirjastolla sillä välin, saatiin rauhassa jutustella naisten kesken, ja nautittiin viiniä siinä samalla. Hyvin sivistyneesti joimme ja keskustelimme, mulla oli oikein mukavaa :) M on muuttassa n. kuukauden päästä.. (meinasin tähän heittää jonkun kilometrimäärän, mutta en osaa arvioida kilometrimäärää Islannin ja Turun välille :D) hyvin kauas, ja vaikka olenkin pyhästi luvannut käydä kylässä, tulee ikävästi välimatkaa! M on ehdottomasti ollut mun viime vuosien parhaimpia ja läheisempiä ystäviä ;) Jotenkin kiinnostuksen kohteet ja sekin pieni fakta, että molemmat seurustelemme, on lähentänyt meitä? :D Eksyn sivuraiteille, mukavaa oli, kokkasin meille hapanimelää kanaa illan aikana myös, ettei tyhjin vatsoin tarvinnut olla. Myös eilen  leipomani pullat maistuivat :) Ilta vänhti puoleen yöhön, ja heitettiin miehekkeen autolla M kotiin.


 1. joulukuuta ei nyt jää mieleen mitenkään. Oli känkkäränkkä olo suurimman osaa päivää, ja mikään ei tahtonut onnistua.

Heti aamusta kaadoin kuumat kahvit kädelleni, kun mitään ajattelematta huitaisin harsosääskeä täysi kahvikuppi kädessä.... onneksi ei loiskunut esim naamalle...

Piti leipoa upea, muhkea suklaapiimämikäliekakkua, mutta suuren vatkaamisen ja valkuais-keltuais-erottelun, jauhojen sihtaamisen ja kippojen etsimisen jälkeen mulla on kossa vasta liian littana pohja. VOI HUOKAUS. Jos kakun vuoan pitäisi olla 20cm, ei auta että laitat sen 26cm halkaisija vuokaan.. Tuoko pannukakku pitäisi saada muka kolmeen osaan. Ärrinpurrin.

Siivoamisessa meni aikansa, mutta esim tiskaaminen on aika lohdutonta kun samalla leipoo. Siinä missä tiskaat 5 kippoa, tulee 10 lisäkippoa tiskattavaksi. Ja muukin kämppä kaipaisi järjestystä...huomenna on päivä uus?

Vaihdoin blogin ulkoasun talvisemmaksi, mitäs tykkäätte?

4 kommenttia:

 1. Kiva ulkoasu! Punarinta tehosi heti minuun:)

  VastaaPoista
 2. Aaaawww :) Meijän täytyy vaan virtuaalisesti arvostella sitten niitä hääkimppuja yms yms :D Noh heti touko-kesäkuun vaihteessa on tiedossa Suomivierailu ja sitten taas marras-joulukuussa...

  Triviassa oli ihan kivaa mut ei taaskaan voitetu mitään :/ Ja mä viel sössisin ihan täysin yhden sinkkuelämää kysymyksen!

  P.S. Elä heitä kahveja päälle!

  VastaaPoista
 3. Pirteä ulkoasu blogissasi. Niinpä, joinakin päivinä kaikki sujuu kuin tipulintanssi, joskus tökkii ihan kaikki. Ja aina tulee uusi päivä, joka kaiken eilisen vie mennessään. Iloa päivääsi!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)