4.12.2010

4.12.2010 Lunta tulvillaan...

Viimeyönä sitten tuprutteli lisää lunta. Ja mikäs siinä, maisema vaan kaunistuu, ja nyt kun ei ole autokaan käytössä, ei tarvitse jupisten kaivaa sitä esiin kinosten alta :P

torstai 2. joulukuuta sujui siivotessa, ja se kyllä meni paremmin kuin känkkäränkkäpäivänä. En kehdannut tarjota tuota kakunketaletta, siellä se itseasiassa edelleen kököttää jääkaapissa ilman kuorutetta.. Meni aika rutkasti sokeria ja munia hukkaan, mutta minkäs teet :P illemmalla ystäväni saapui avomiehensä kanssa meille kahville, ja vaikka tarjottiinkin kaupan Dallaspitkoa, uskoisin heillä olleen mukavaa ^^.

Eilen, 3.12... Nukuin pitkään ja näin kummallisia unia, kalastamisesta, ja meressä lilluvasta palavasta kuusen latvasta... Unessa pelkäsin kalastamista, koska muistin viime kerralla kiskoneeni ylös jonkin haita muistuttavan monsterin.. Kalastamispaikan vieressä oli iso mökki, joka oli kauhean tuttu... Sen enempää en muista.. Jahka tokkuraisena heräsin aivan liian myöhään, lähdimme miltein samantien miehekkeen äidille, ja sieltä kauppojen kautta (sain ostettua jopa muutamat lahjat!) miehekkeen veljelle. Kokkailtiin tortilloja ja pelattiin Trivial Pursuittia. Tiesin jopa jotain vastauksia tällä kertaa :D Kotona mieheke pelasi ja minä paketoin lahjoja sen selän takana.. Siis kirjaimellisesti. Jopa miehekkeen lahjakin meni pakettiin siinä samalla, ei toinen voi irroittaa silmiään ruudusta :'D

Tänään mieheke on kirjoitellut kandiaan ja minä... no katselin gilmoren tyttöjä, pesin pyykkiä... Hurrrrrja päivä :D Käytiin myös äsken kävelyllä. Oli tosi kiva keli, ja uudet kengät osoittivat jälleen tarpeellisuutensa! Ihana kerrankin pystyä kävelemään, ilman että 10minuutin sisällä sukat on märät ja varpaat jäässä. Lisäksi korkeampi varsi/nilkan kohtamiekälie piti nilkan lämpinä... Normaalia ehkä muille, mulle täysin luksusta :)

Tietysti molemmilla oli pikkutermosmukeissa kahvia mukana :'D

Harmi ettei noin hämärällä enää oikein saanut kunnon kuvia, tästä tuli kuitenkin kaunis.


 Sitten sain yhden sinisenkin kuvan...hmmm


 Mieheke


Bloggaava ninja
 

 Ei välittinyt tunnelma kuvaan asti. Siellä oli niin söpö takapiha, hämärässä, lumen peitossa, jouluvalojen lempeä valo näkyi oksien lomasta...

 Kuvissa ei näy muita, mutta liikkellä oli yllättävän paljon porukkaa. Lähellä on aika hurja pulkkamäki, lapset ja vähän vanhemmatkin siellä liuku täyttä häkää, koiran ulkoiluttajia näky tosi monia... Tässä menis hiihtolatukin vieressä! Jos joulupukki toisi kunnon ulkoilutakin ja housut?


Mieheke kokkailee lihapullia ja minä...hmm... keksin varmasti jotain kehittävää?

2 kommenttia:

  1. Onpa sielläkin lunta. Täälläkin sitä sataa taas lisää ja viime talven vuoksi se jo vähän huolettaa. En haluasi toista kertaa katonpudotuslumia puutarhaan.

    VastaaPoista
  2. Hei, kostuta kakkua vähän ja peitä kermavaahdolla sekä ripota päälle vaikka suklaalastuja. Silloin ei kukaan katso kakun ulkonäköön vaan makustelee mielellään.
    Mielenkiintoinen uni, kirjaa unia ylös aina herättyäsi. Niistä on sitten mukava tulkita alitajunnan virtaa. Tein sitä aikaisemmin useaan otteeseen ja se oli jännää.
    Talvisia kuvia olet näpsinyt, hyvin välittyy kylmän sinisyys. Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)