9.9.2010

Pikainen kuvapostaus

Hieman vielä nenä niiskuttaa ja yskittää silloin tällöin, mutta olen eilisestä ollut koulussa. Unirytmini on ihan sekaisin flunssan takia, joten yöunet jäivät johonkin tuntiin... Tein kamalan ensivaikutelman "uuteen" (opetti meitä ekaa kertaa) opettajaan, en pystynyt keskittymään, ajatus katkeili ja en vain tajunnut mitään. Tietysti piti sitten luonnonmateriaaleista koota eräänlainen littana kehikko, johon sitten oli tarkoitus tehdä kukkakimppu. Opettaja seurasi puolipäivää toivotonta tuherrustani ja antoi sitten minulle tehtäväksi tehdä tavallisen kimpun :'D

Viime yönä sain nukuttua, ja sainkin paljon enemmän aikaa tänään :) Teimme ensin kranssimaisen kehikon luonnonmateriaaleista, minä tein tikuista, ja sitten siihen tehtiin kimppu. Melkein koko päivä siinä vierehtikin, ja tämmöisen sain aikaan:


Kukkia oli aika vähän ja rajallisesti enää tarjolla, siinä vaiheessa kun pääsin kukkien lisäys-vaiheeseen. En jatkanut työtä sen pidemmälle, vaikka hiomista olisikin ollut :) Ensi kerralla osaankin sitten jo paremmin!


Ja paralleelinen kukkakimppu, mielessäni oli teemana jokin japani-kirsikankukat-geisha :D Tähän olinkin jo tyytyväisempi :)

Huomenna on 4 tuntia koulua, teemme jonkinlaisia kukka-asetelmia. Mieheke hakee minut koululta, suuntaamme ruokakauppaan ja ostamme.. Mökilleruokia! :) Sinne siis viikonlopuksi, pitää hakea saappaat ja sekatöörit sieltä, katsella missä kunnossa "tontti" on, ja muutenkin on mukava päästä luonnon rauhaan. <3

1 kommentti:

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)